Rabite avto-nasvet obiskovalcev foruma?

bozzicek
Nov uporabnik

uvoz avtomobila v srbijo

Napisal/-a bozzicek Sr okt 03, 2007 7:43 pm

Pozdravljeni,zanima me ali kdo ve kakšni so postopki uvoza vozila v srbijo,kakšne dajatve so potrebne,koliko znašajo stroški,in ali je omejitev glede let,kolikšna je največja starost vozila,da ga še lahko uvozim.Ne mislim vozila preprodajat,ampak bi ga podaril sorodnikom.hvala

Uporabniški avatar
da hype
Novinec

Kraj: Kamnik

Napisal/-a da hype Sr okt 03, 2007 8:14 pm

Hm jz sm odpelu bratrancu dol eno katro za dele pa sm mislu da bom komot čez mejo na srbski strani prišel, sm se motil, takoj mi je reku za zeleno karto, seveda takoj vidu da je avto lih kar bil reg. pa praša če bo avto dol ostal, se naredim kao mutav pa rečm da ne, da grem na obisk, in reče polcaj da bojo v comp vnesl da morm z avtom tud vn it, sm se mal vsrašil in me še enkrat vpraša če bo avto kle ostal, pa rečm ja bo :D Pa reče pa kaj ne poveš eeee, sej sm te lepo vprašal, hehe jz sm sam gledu. dal sm mu seveda 10€ za to, pride carinik, reče kok sm mu dal, nč če mamo kaj za prjavt :), rečm 10€ in reče jah men boš tud mogu dt, ja ok na, in lep pozdrav :D

drugače pa majo omejitev na leta, mislim da nemorš avto reg. pri njih, če je avto star več kot 7 let, bo še kak drug povedu, jz nimam izkušn :D
Honda Civic 5g. VTI

Uporabniški avatar
Drocky
Poznavalec foruma

Napisal/-a Drocky Sr okt 03, 2007 8:50 pm

more zadoščat euro 3 normi od 20.avgusta naprej, za stroške pa nevem točno kaki so, maš pa carino pa mogoč še kej zraven
LP Rok
Vrni se na Pravni nasveti

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov