Rabite avto-nasvet obiskovalcev foruma?

Uporabniški avatar
tomzzi
Poznavalec foruma

Napisal/-a tomzzi Ne sep 02, 2007 12:15 pm

f.taunus je napisal/-a:Za 500 EUR kazni + 700EUR za nov izpit imaš plačanih 2400 kilometrov z taksijem. :P Škoda da se ti je takrat smislilo 5 EUR za taxi. :roll:

Podpis! Ne vem kaj folk pričakuje :?: Da jih bo nekdo magično potegnil iz #ranja :?: Če bi prej mislil tega ne bi bilo in ne bi tukaj jokal zaradi tega. ;) Ne vem pa kako lahko nekomu sploh pride na misel se spraviti na cesto v takšnem stanju. Ogrožaš druge v prometu kot tudi sebe. Storil si prekršek in ga tudi sprejmi, če si mož. Upam, da te je izučilo. :!:
Je pa žalostno ko berem take teme.

smuky
Novinec

Napisal/-a smuky Ne sep 02, 2007 8:19 pm

Zadnjič je tud en moj kolega prihajal iz ribiške noči v Izoli in kolega se ustavi na črpalki in čez 5 minut ga ta plavi ustavijo.Dali so mu pihat in je napihal okrog 1.0!Nevem kuk kazni so mu nabili+18 pik.Zgubu je vozniško.
Ja pač tip ki dela na črpalki ga je prijavil na policijo ker je vidu da se gunca.Naj mu bo to za naslednjič lekcija 8)

Uporabniški avatar
Kael
Uporabnik

Kraj: Slovenia / Stajerska

Napisal/-a Kael Ne sep 02, 2007 8:33 pm

smuky je napisal/-a:Zadnjič je tud en moj kolega prihajal iz ribiške noči v Izoli in kolega se ustavi na črpalki in čez 5 minut ga ta plavi ustavijo.Dali so mu pihat in je napihal okrog 1.0!Nevem kuk kazni so mu nabili+18 pik.Zgubu je vozniško.
Ja pač tip ki dela na črpalki ga je prijavil na policijo ker je vidu da se gunca.Naj mu bo to za naslednjič lekcija 8)

Škoda je samo to, da bodo tvojemu debilnemu kolegu in debilnemu avtorju teme sploh še dali izpit. Bi že dal js folku debilnemu pjan furat. Najmanj 1000 € kazni, odvzem vozniškega dovoljenja z dvoletno prepovedjo ponovnega opravljanja + 100 ur družbeno koristnih del in udeležitev "tečaja" odvajanja od alkohola na lastne stroške, potem bi mogoče kdo vsaj mal premislil, preden bo sedel pjan za volan.

gogis
Nov uporabnik

Napisal/-a gogis Ne sep 02, 2007 9:34 pm

Kael, ker si zadnjič scal v javnosti in vrgel papirček na tla, bi ti dal 400 € kazni s prepovedjo hoje na javnih mestih za 2 leti, 2 mesečno delo pri snagi z dvotedenskim uvajanjem čiščenja kanalizacij?
Zbud se.
Živimo v Sloveniji, kruta država z glupim sistemom, še zmeraj pa ne tako neumnim kot so ljudi, ki ga koristijo.

mulkec plači pa srečen bodi da si živ.

lp

Legoless
Novinec

Napisal/-a Legoless Ne sep 02, 2007 9:37 pm

Se strinjam s Kaelom. Kako pa odvržen papirček ogroža življenje nekoga nedolžnega?

Lp

Uporabniški avatar
Catch_me
Novinec

Napisal/-a Catch_me Ne okt 21, 2007 2:41 pm

POzdravljeni, mam tut en problem! Zanima me če pridem do 7 točk in sem mladi voznik star 20 let in imam 4 mesce do 21, ter vozniško imam že 2 leti in pol.? Ali mi res odvzamejo vozniško ali dobim sodišče pa se lahko zagovarjam, in imam možnost da mi ostane vozniška, s kakšno začasno prepovedjo?

Prosim za odgovore hvala.

blazp
Stalni uporabnik

Napisal/-a blazp Ne okt 21, 2007 3:53 pm

če prideš do 7 točk je jeba. ampak ponavadi, preden prideš do sodnika, še traja .....

sem pa ugotovil, da če ne napihaš, ti tudi policaj kak manjši prekršek spregleda ;)
Vrni se na Pravni nasveti

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov