prosko002 je napisal/-a:V Trebnjem se videva vijolčna Octavia Combi... NM - ???? z novomeškim grbom... vgrajeno ima tudi provido...
lp
Prosko
prosko002 je napisal/-a:Ne razumem kaj si hotu povedat s tem bučam?? De je moja izjava neresnična...??? Ne bi rekel, de je neresnična, ker so btw posnel mojga brata..
lp
Prosko
Fiat007 je napisal/-a:prosko002 je napisal/-a:Ne razumem kaj si hotu povedat s tem bučam?? De je moja izjava neresnična...??? Ne bi rekel, de je neresnična, ker so btw posnel mojga brata..
lp
Prosko
Prjatu da ti razlozim. Tvojga brata niso posneli, oz. lahko so ga posneli ampak niso merili hitrosti. Vozila, ki jih opisujes so policijska in pripadajo posebni enoti policiji oz. centru za nadzor drzavne meje. So opremljeni podobno kot provide, ampak vseeno niso provide. Imajo tudi dvigajoči zaslon na zadnji polici in to je to!!!
LP
medo2 je napisal/-a:No če boste zasledil črnega golfa IV karavan s tablico LJ-G0 ??? so to naši vrli policisti. Namesto tistih vprašajčkev pa lahko skor zagotovo berete številko 634.
Torej tablica naj bi bila LJ-G0 634.
lublancan je napisal/-a:če vas tile črni golfi ustavjo, pol ste kr težki kriminalci
niso vsi polcijski auti namenjeni kontroli prometa
je pa lažje pržgat svetlobno tablo, k pa pr 150 odpret šipo pa z loparčkom pomahat
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov