Da vam neki povem. Jz sm mel nesreco v mesecu maju k sm povozu pokrov jaska ki je bil sredi ceste ob odprtem jasku. Ko sem opazil sem obmotal vendar sem vseeno zadel z zadnjo desno gumo. Takoj sm poklicu policijo k so naredil zapisnik in potem sem sel naslednji oz drugi dan na zavarovalnico adriatic ocenit skodo. Ocenili so mi jo na 300 evrov, vendar imajo s cestnim podjetjem sklenjeno franaiso, ki znasa 417 evrov oz. 100 000 sit. Tko da so mi rekli da mi more placat skodo cestno podjetje. Na kar oni meni ni dolgo nazaj odgovorijo da mi ponujajo 70 evrov, ki je bila ocenjena skoda s strani policije, ki je navedena po nestrokovni oceni. Se naprej mi pa tezijo za original racune. Original racunov nimam ker sm jz kmalu po nesreci dal popravit
skodo pac cim ceneje. Ali naj bi jih cakal 5 mesecev.Ubistvu sm pa jaz tam na Adriaticu napisal naj mi povernejo skodo po ocenitvi. Kljub tem da je od zavarovalnice ocenjena skoda mi nocejo placat 300 evrov, tako da se se danes o tem pregovarjam na cestnem podjetju in upam da bom nekako svoje dosegu. Za vse druge pa svetujem da ce ze imajo skodo s strani cestnega podjetja in se jim dozdeva da bo manjsa od 417 evrov nej raje gre na original servis pa nej se cestno podjetje tam zgovarja kukr ce. Ne naredite iste napake kot sem jo jaz, sej ubistvu nism vedu ne. Tok da iz moje strani traja ze pol leta pa se zdej nismo nasli skupnaga jezika
Lep pozdrav