hvala
MacTron je napisal/-a:eno zanimiva teza... kaj niso ravno zaradi taksnih in drugacnih "idej" umaknili
kuponcke iz zavarovalnih pol ...vsaj za AdriaticSlovenica vem
speedfreak je napisal/-a:MacTron je napisal/-a:eno zanimiva teza... kaj niso ravno zaradi taksnih in drugacnih "idej" umaknili
kuponcke iz zavarovalnih pol ...vsaj za AdriaticSlovenica vem
Ok, nimajo vse zavarovalnice kupončkov, to je res..ampak če nekdo prizna škodo, kaj ma zavarovalne agente za zanimat, če je ta škoda dejansko nastala, policije ni potrebno vedno klicat, avto, če ga nimas kasko itak popravis na lastne stroske ( povzrocitelj oz v tem primeru donator kuponcka ). Sej bi se tak slucaj resnicno lahko zgodil, da se mi nekdo zaleti v avto in mi pač da kuponcek oziroma prizna krivdo za popravilo mojega odbijača, na katerem je samo malo vecja praska...policija se seveda ni kicala, zavarovalnico bo verjetno bolj zanimala skoda na mojem avtomobilu, kot na povzrociteljevem...ali pač??
speedfreak je napisal/-a: potem pa ne priznajo škode, ker pač ni nedvoumno vidno, da je bila povzročena z vozilom![]()
![]()
![]()
mater jim lopovsko
.
Mare2 je napisal/-a:Pri zlonamernih dejanjih tretjih oseb ne izgubiš bonusa, pri AO pa so uvedli 55% bonus.
POWER MAX je napisal/-a:kolega je mel smolo d se je zaletu z civicom v bajtoops:
hvala
myster je napisal/-a:jst če si mal okradem tole temo....prijatelj je tut zapelu na vrt in se zaletel v štango...midva bi tako prakticirala, da bi dal kuponček od motorja (štirke).ima pa zlomljen samo na eni strani, zaradi štange.mislite, da bi rada zavarovalica vidla mojo štirko?
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost