Rabite avto-nasvet obiskovalcev foruma?

POWER MAX
Nov uporabnik

kupončki in zavarovalni agenti

Napisal/-a POWER MAX Po nov 05, 2007 7:28 pm

kolega je mel smolo d se je zaletu z civicom v bajto :oops: , ampak odprla sta se oba airbaga tk d bo avto varetn totalka, drgač je sam havba,odbijač ,blatnik luč pa airbaga za zamenat sam tedva sta draga, zdj bo pa on pač kuponček dobu od enga in ga zanima oz. skrbi če tisti agenti oz. ocenjevalci hodjo pregledvat škodo na lastnini od tistih k dajo kuponček.

hvala

Uporabniški avatar
michelin
Uporabnik

Kraj: Kamnik

Napisal/-a michelin Po nov 05, 2007 7:56 pm

:shock: tako zvijačo raje ne poskušaj,ker agenti niso neumni :idea: ;) seveda pregledajo škodo in sledi razgovor :oops: ....... ne počet take neumnosti

L.P.
Slika
Slika
Slika

Uporabniški avatar
Nejko87
Poznavalec foruma

Kraj: Loka

Napisal/-a Nejko87 Po nov 05, 2007 8:38 pm

kolkr vem te lahko zavarovalnica toži, in to za dost denarja.. zato se to ponavadi ne prakticira
s zastopm d štorkla prnese otroka... sam d pajk odnese avto... tega pa nam nkol zastopu....

maniaxxx
Uporabnik

Kraj: Celje

Napisal/-a maniaxxx Po nov 05, 2007 8:42 pm

ka pa če je škod amanjša, dal bi pa kuponcek od starejsega avta, oziroma izpolnim evropsko poročilo..kaj ma veze kako sem jaz dobil kuponcek..sej ima tisti, ki ja dal kuponcek vecjo premijo zato? :evil:
Podpis je besedilo, ki se samodejno doda na koncu vsake vaše objave. Dolžina besedila je omejena na 355 znakov.

Uporabniški avatar
MacTron
Administrator a.com

Kraj: Dezela Kranjska

Napisal/-a MacTron Po nov 05, 2007 8:45 pm

eno zanimiva teza... kaj niso ravno zaradi taksnih in drugacnih "idej" umaknili
kuponcke iz zavarovalnih pol ...vsaj za AdriaticSlovenica vem
  • skupnost | znanje | tehnika | napredek | a.com

maniaxxx
Uporabnik

Napisal/-a maniaxxx Po nov 05, 2007 8:55 pm

MacTron je napisal/-a:eno zanimiva teza... kaj niso ravno zaradi taksnih in drugacnih "idej" umaknili

Ok, nimajo vse zavarovalnice kupončkov, to je res..ampak če nekdo prizna škodo, kaj ma zavarovalne agente za zanimat, če je ta škoda dejansko nastala, policije ni potrebno vedno klicat, avto, če ga nimas kasko itak popravis na lastne stroske ( povzrocitelj oz v tem primeru donator kuponcka ). Sej bi se tak slucaj resnicno lahko zgodil, da se mi nekdo zaleti v avto in mi pač da kuponcek oziroma prizna krivdo za popravilo mojega odbijača, na katerem je samo malo vecja praska...policija se seveda ni kicala, zavarovalnico bo verjetno bolj zanimala skoda na mojem avtomobilu, kot na povzrociteljevem...ali pač??
Podpis je besedilo, ki se samodejno doda na koncu vsake vaše objave. Dolžina besedila je omejena na 355 znakov.

Uporabniški avatar
Slide
Moderator foruma

Napisal/-a Slide Po nov 05, 2007 9:04 pm

speedfreak je napisal/-a:
MacTron je napisal/-a:eno zanimiva teza... kaj niso ravno zaradi taksnih in drugacnih "idej" umaknili

Ok, nimajo vse zavarovalnice kupončkov, to je res..ampak če nekdo prizna škodo, kaj ma zavarovalne agente za zanimat, če je ta škoda dejansko nastala, policije ni potrebno vedno klicat, avto, če ga nimas kasko itak popravis na lastne stroske ( povzrocitelj oz v tem primeru donator kuponcka ). Sej bi se tak slucaj resnicno lahko zgodil, da se mi nekdo zaleti v avto in mi pač da kuponcek oziroma prizna krivdo za popravilo mojega odbijača, na katerem je samo malo vecja praska...policija se seveda ni kicala, zavarovalnico bo verjetno bolj zanimala skoda na mojem avtomobilu, kot na povzrociteljevem...ali pač??

Ampak če zavarovalnica financira nov odbijač, luči, havbo in še kaj jo to pride bistveno dražje kot tistih 15% kolikor bo "dobra duša" plačala več zavarovanja drugo leto... :) Zato pa jo zanima škoda tudi na povzročiteljevem avtomobilu če je do nesreče res prišlo...nenazadnje gre v tem primeru za goljufijo.
Understeer is when the driver is scared, oversteer is when the passengers are scared

maniaxxx
Uporabnik

Napisal/-a maniaxxx Po nov 05, 2007 9:11 pm

Maš prav..ampak če se osredotocim na svoj konkreten primer, je poskodba le malo vecja praska, ki mi jo nocejo priznati iz naslova kaska, zato mi ostane le opcija da se z drugim avtom zaletim v svoj lastni avto ali pač dam kuponcek od tega avta ( pisan je na očeta ). Pa bolj kot za goljufijo ( kar strogo pravno gledano mogoče celo je ( ceprav načeloma mi je to svetoval tudi zavarovalni agent :D ) ) se mi gre za PRINCIP, ko znajo lopovske zavarovalnice samo pobirati 1000 e na leto za komplet kasko, potem pa ne priznajo škode, ker pač ni nedvoumno vidno, da je bila povzročena z vozilom :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: mater jim lopovsko :twisted: .

Ko smo že pri kasku, kako je z divjadjo..imam zavarovano proti divjadi ( ubistvu imam zavarovano vse možno ) pa se mi je srna zaletela v vrata in naredila le manjšo vdobino..a bodo to ti kreteni zavarovalniski priznali iz naslova kaska ali je boljše da si kupim pistolo? :twisted: ;)

Mare2
Nov uporabnik

Napisal/-a Mare2 Ne nov 11, 2007 11:49 pm

speedfreak je napisal/-a: potem pa ne priznajo škode, ker pač ni nedvoumno vidno, da je bila povzročena z vozilom :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: mater jim lopovsko :twisted: .

Triglav, Grawe, Generali, pogojno tudi AS podobne praske, ki niso od drugega avtomobila smtrajo kot zlonmerna dejanja tretjih oseb, ker izgubiš bonus, 3 premijske razrede.

Za drugič priporočam
www.invest-on.net

Pri zlonamernih dejanjih tretjih oseb ne izgubiš bonusa, pri AO pa so uvedli 55% bonus.
popust

Uporabniški avatar
FBR
Poznavalec foruma

Napisal/-a FBR Po nov 12, 2007 10:07 am

Mare2 je napisal/-a:Pri zlonamernih dejanjih tretjih oseb ne izgubiš bonusa, pri AO pa so uvedli 55% bonus.

~~~~~~~
Mislm to z tem 55% bonusom je totalen nateg. Tilia ima recimor 65% pa noben nč ne jamra vsepovsod.
~~~~~~~

2. Oglaševanje
2.1 - strogo je prepovedano vsako oglaševanje komercialne narave, le to se obračuna po ceniku oglaševanja na portalu. Ponujanje lastnih storitev ali prodaja izdelkov članom preko privatnih sporočil se prav tako smatra kot nedovoljeno oglaševanje. Za vsako oglaševanje se dobi opozorilo, za večje kršitve pa odstranitev s foruma!
2.3 - prepovedano je objavljanje povezav na druge forume ali za komercialne strani, preko katere ponujate svoje storitve ali/in izdelke.

4. Podpisi (signatures)
4.1 - v podpise je prepovedano dajati povezave na druge forume in komercialne strani, povezave na osebno-nekomercialno je dovoljeno.
4.3 - podpis ne sme presegati 150 pik višine in 550 pik širine ali 150KB dolžine (animirani gifi so prepovedani!).

Čist tko me zanima če lahko reklamiraš. Brez zamere samo zanima me, ker če ne bi tud jst mal reklame naredu :) ...seveda zastonj...

PS: V primeru, da je to plačan oglas smatrajte mojo objavo pod tildami kot nično!

Uporabniški avatar
Kritik
Stalni uporabnik

Kraj: Laibach / Mengeš

Re: kupončki in zavarovalni agenti

Napisal/-a Kritik Po nov 12, 2007 10:29 am

POWER MAX je napisal/-a:kolega je mel smolo d se je zaletu z civicom v bajto :oops:
hvala

Ej je imel pa res smolo, da mu je hiša skočila pred avto.... sicer se to dogaja skoraj vsak dan, tako da razumem.... Morda je bila hiša prehitra, pa se ji ni uspel ognit...
V glavnem tako kot so ostali napisali je zavarovalnice čedalje težje napet, ker s tem zgubljajo denar... če se jim bo zdela kaj sumljivega mi verjemi da bodo šli to raziskovat. Če ugotovijo nateg pristaneš na sodišču in potem plačaš še pa još... glavnico+obresti+sodni proces... Ne vem če se splača.
Hyundai - drive your way
Avto z šibkim motorjem je kot sex z kondomom - sej je, ampak ni pa užitek!

Uporabniški avatar
myster
Poznavalec foruma

Kraj: malo tu, malo tam, odvisno od vremena

Napisal/-a myster Po nov 12, 2007 5:57 pm

jst če si mal okradem tole temo....prijatelj je tut zapelu na vrt in se zaletel v štango...midva bi tako prakticirala, da bi dal kuponček od motorja (štirke).ima pa zlomljen samo na eni strani, zaradi štange.mislite, da bi rada zavarovalica vidla mojo štirko?

B3NZ0
Novinec

Kraj: Kamnik

Napisal/-a B3NZ0 Po nov 12, 2007 6:24 pm

myster je napisal/-a:jst če si mal okradem tole temo....prijatelj je tut zapelu na vrt in se zaletel v štango...midva bi tako prakticirala, da bi dal kuponček od motorja (štirke).ima pa zlomljen samo na eni strani, zaradi štange.mislite, da bi rada zavarovalica vidla mojo štirko?

Zavarovalnica bl težko :lol: Drgač pa baje po novem zaposlujejo slepe agente :lol: hahaha. Mislm kakšne zganjate, če ste nardil piz***o noste še posledice....

Uporabniški avatar
RedBull™
Moderator foruma

Napisal/-a RedBull™ Po nov 12, 2007 6:41 pm

Kr odpirajte takšne teme,da nas bodo zavarovalnice še bolj je***

Drugega vozila po vsej verjetnosti ne bodo pregledovali,ampak bo pač ta ki je dal kuponček vabljen na zavarovalnico da pojasni nesrečo,prav tako ti.... Ampak morata biti pazljiva,da se kje ne zagovorita.... najboljše da en odpove,pa pride naslednji dan :)
Ko grobar s ceste me bo pobral,vedite da redbull smrti se ni bal.

Uporabniški avatar
myster
Poznavalec foruma

Kraj: malo tu, malo tam, odvisno od vremena

Napisal/-a myster Po nov 12, 2007 7:13 pm

kakšni slepi angenti...mam motor v garaži-zdj se itak furam z avtu pa še zima je.tk da se zdj gre to na eno vlko riziko ali bol na majhno?

ka pa če posumijo na zavarovalnici, bi lahko potem preklical in se skliceval na skupni dogovor?
Vrni se na Pravni nasveti

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost