Rabite avto-nasvet obiskovalcev foruma?

Uporabniški avatar
Courage™
Mojster foruma

Kraj: Sitting in the front seat, chillin' around while pimpin' the streets!

Napisal/-a Courage™ Sr nov 14, 2007 2:51 pm

Tiger007 je napisal/-a:Na torek je mel moj sošolec prometno.Vozil je normalno po omejitvah(v naselju 30-40km/h) in je odzadi v sprednjo vozilo trčil(prepozno je zagledal da vozilo stoji in še sonce je sijal tko,da je blo ful težko videt lući).No potem se je zmenil z šoferjem,da se bosta brez policije zmenila pa da bi sošolc plačo škodo in prinesel drug dan denar,ker ga ni mel pr seb in ne na bankomatu,napisala sta pa poročilo o prometni in označila da ni nobeden poškodovan in itd.No danes pa pride policija v šolo pa njega pokličejo da so naredil zapisnik zaradi tega,ker sta ona dva šla k doktorju in seveda povedla kaj je vzrok.Zdravnica je morala posredovat,to logično,zastopim...sam zakaj nista mogla rečt ker drug vzrok!?On ne zastopi tega...pa vse in lepo so se pol zmenili...danes bi že mel denar...aja pa še to...bilo je pa odbijač poknjen,v kuferangu je mal podn nabil,pa zadnja vrata so enmal bila okrivljena...in je hotel tipson 500€ za popravilo... pa češ je reku da je optika čist sfukana...sošolc pa je ponujal 250 € pa je on reku da je premal?kaj pravite na to?Šlo se je pa za R5.

CIsto pravilno. Povzrocil je prometno in pika. Kaj naj jaz grem dohtaru pa mu recem da sem po stopnicah pado al kaj ??
Slika
GET IN - SIT DOWN - SHUT UP - HOLD ON

smuky
Novinec

Napisal/-a smuky So nov 17, 2007 4:25 pm

Uribobo je napisal/-a:Varnostna razdalja v tem primeru ne pomeni nič, ker so stali v koloni. Varnostna razdalja pride v poštev kadar pride do naleta. Nalet je pa takrat, kada se zadnji zabije v prvega, ne pa kadar se prvi zabije v zadnjega. To je isko k na parkirišču. Če geš ven iz boksa pa rukneš avto si tikriv , ne pa un k je zraven parkiral. Itak se varnostna razdalja upušteva le med vožnjo. Če pa je unmu tipu avto lezu nazaj, pa da je tvoj kolega še trobu...mislim da je zadeva tukej logična. Sam policijo bi blo treba takoj poklicat.
Pa se je un tip kar odpelal naprej al kaj?

Ja odpelal se je in skoz trdil,da je moj frend kriv ker ni imel varnostne razdalje... :roll:
Vrni se na Pravni nasveti

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov