Kar se pa gum tiče pa itaq nima veze, če maš mal posnete robove. Na račun tega ti ne bo napisal kazen, ker divjaš v ovinke. Najbrž je hotu sam izpadt dovolj pameten zate

Edin, če bi mela čist premal profila (>2mm).
Symoon je napisal/-a:Valda ženska v 206ki. Je najbrž polcaja to mal zrajcal..
Kar se pa gum tiče pa itaq nima veze, če maš mal posnete robove. Na račun tega ti ne bo napisal kazen, ker divjaš v ovinke. Najbrž je hotu sam izpadt dovolj pameten zate.
Edin, če bi mela čist premal profila (>2mm).
Pugi je napisal/-a:<1,6mm... Itak se profil more mert nasred gume...
Pugi je napisal/-a:Zato si pa pozorno oglejte unole gumo gor! Guma če jo gledaš iz strani ima sredinski profil nižje kot stranskega se pravi da zgleda guma od spredaj takole -_-
Na sredini je že ko gumo kupiš več profila, upam da me zastopite... Tudi indikator obrabe je nasredi in jes ga bom dosegu, ko stranskega profila ne bo več...
Drgač se pa strinjam z vami, da če te kaps hoče zaf.ukat, te bo...
tigrica je napisal/-a:da vam razložim kako je bilo peljala sem se iz KK proti NM in seveda prehitela dva tovornjaka in tri osebne avtomobile seveda po polni črti ko se kar naenkrat za mano pripelje policiski avto seveda sem morala ustaviti na prvem primernem mestu in sem me sprašuje in vzame tiste dukumente ki jih on rabi nakar me prosi naj obrnem volan da bo videl gume kasneje sem ga vprašala zakaj sem morala to narediti in mi je razložil da se po gumah vidi da se hitro vozim ker nisem hotela priznati da se hitro vozim TO JE MENI SMEŠNO ja no kazen 5000.00sit sem jo že danes zjutraj plačala in na koncu ko mi vrne vse papirje me policist vpraša za mojo telefonsko mislila sem da bom popenila kako si to upa vprašati ko je v službi moram pa dodati da ni bil slap
lp tigrica
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost