imilet1 je napisal/-a:Pozdravljeni!
PS: star golf 3 z uno bunko spredaj-sm ze mislil da je kak kmet s kurilcem.
W_Golf je napisal/-a:imilet1 je napisal/-a:Pozdravljeni!
PS: star golf 3 z uno bunko spredaj-sm ze mislil da je kak kmet s kurilcem.
Upam da si naletel na radar, pa da bo kazen velika.
imilet1 je napisal/-a:...In glej ga zlomka, na sovoznikovem sedezu je imel kot nek pokazatelj
hitrosti oz. display in poleg tega še fotoaparat, ki je bil obrnjen v smeri voznje,kar
pomeni da je meril v zadek vozila,kar pa je meni do zdaj še neznano, razen provide
seveda.No v vozilu ni bilo nobenega, pa sem ga malo opazoval in za vsak avto je pokazalo
izmerjeno hitost.
kixs je napisal/-a:Ce prav vem, morajo biti ti radarji na mestih, kjer je oznaceno, da se izvajajo meritve nadzora hitrosti.
Ce teh tabel ni, potem te vseeno lahko izmeri, vendar te mora kasneje (cez recimo 1km) ustaviti prometna patrulja in zaracunat kazen.
Torej, ce je opozorilo, te slikajo in dobis kazen na dom. Ce jih ni, te morajo na licu mesta.
PS:
Ce imam narobe, naj me kdo popravi!
dms je napisal/-a:kixs je napisal/-a:Ce prav vem, morajo biti ti radarji na mestih, kjer je oznaceno, da se izvajajo meritve nadzora hitrosti.
Ce teh tabel ni, potem te vseeno lahko izmeri, vendar te mora kasneje (cez recimo 1km) ustaviti prometna patrulja in zaracunat kazen.
Torej, ce je opozorilo, te slikajo in dobis kazen na dom. Ce jih ni, te morajo na licu mesta.
PS:
Mislim,da to ni cist res.
kixs je napisal/-a:Ce prav vem, morajo biti ti radarji na mestih, kjer je oznaceno, da se izvajajo meritve nadzora hitrosti.
PS:
Po forumu brska: Google [Bot] in 2 gostov