king-of-the-road je napisal/-a:simimedi....tud za kamenje na kamionu veljajo fizikalni zakoni.....s kamiona ki pelje naprej ne more kamen past nazaj.....lahko pade samo dol....takrat pa moraš bit dovolj blizu da ga "pobereš"....je tako?
king-of-the-road je napisal/-a:takrat pa moraš bit dovolj blizu da ga "pobereš"....je tako?
LudiLimun je napisal/-a:joj dej ne filozofiraj!
zanč mi je kamen izpod tovornjaka priletel na havbo. pa sem ga kljub temu, da je bila ura taka da sm bil praktično glih dobro iz postelje, da je bila tema (okrog 7ih zjutraj pred enim mesecem), da je bil kamen majhen, videl od kje je priletel, ter celo to da se je še 1x odbil od cestišča preden je pristal na moji havbi. vse skupaj se je odvijalo pri hitrosti malo nad 100km/h=100*1000/3600=27,78m/skaj mislš da ti more glih triglav na avto past, da bo človk opazu??
če bi blo tko kot ti govoriš, bi imeli omejitve na cestah: 15/22,5/35(na avtocesti)
in ja, kle se pogovarjamo o dotičnem primeru, kjer je ena in edina logika ta, da bi lahko šofer preprečil sranje. ker ga pač ni, naj plača!
king-of-the-road je napisal/-a:kako za vraga uspeš pri 25m\s svojega gibanja videt, da je kamen padel s kesona, se ...
FBR je napisal/-a:Ja pa kaj še.... zato obstajajo zavese za kolesi, da ne leti kamenje povsod.
king-of-the-road je napisal/-a:LudiLimun je napisal/-a:joj dej ne filozofiraj!
zanč mi je kamen izpod tovornjaka priletel na havbo. pa sem ga kljub temu, da je bila ura taka da sm bil praktično glih dobro iz postelje, da je bila tema (okrog 7ih zjutraj pred enim mesecem), da je bil kamen majhen, videl od kje je priletel, ter celo to da se je še 1x odbil od cestišča preden je pristal na moji havbi. vse skupaj se je odvijalo pri hitrosti malo nad 100km/h=100*1000/3600=27,78m/skaj mislš da ti more glih triglav na avto past, da bo človk opazu??
če bi blo tko kot ti govoriš, bi imeli omejitve na cestah: 15/22,5/35(na avtocesti)
in ja, kle se pogovarjamo o dotičnem primeru, kjer je ena in edina logika ta, da bi lahko šofer preprečil sranje. ker ga pač ni, naj plača!
sorry, sem pač filozof po naravi nooooooo
sam eno vprašanje zate, ludi limun.....če si vse to registriral...izmeril hitrost....je bil to pred tabo vlačilec, prikoličar al kamion brez prikolice?
Po forumu brska: Google [Bot] in 2 gostov