Rabite avto-nasvet obiskovalcev foruma?

Gorgh
Novinec

Napisal/-a Gorgh So feb 16, 2008 5:44 pm

bianchi je napisal/-a:p.s. si preprican, da si avto res prodal?

Ko že namiguješ oz. sprašuješ, če sem avto sploh res prodal, te moram razočarat, da pri vsakdanjem šihtu nato fitnesu in še kaj kasneje, nimam lih cajt, da bi mozgal možgane s čimbolj prepričljivo zgodbico, kaj bi recimo imel jst od tega?

Kot sem že povdaril, vem, da sem zajebu že u štartu in še marsikje drugje, kar se sigurno ne bo več ponovilo, usaj pri moji prodaji avta ne.

Samo kljub temu, kar si mi ti napisal, valda policija nekako "mora" in vsekakor lahko kaj postori pri tablicah, ki se koristijo na drugem avtu. Ne pa da tkole mirno skomiga z rameni....

Za kazen mi je vseeno, jo bom pač plačal, ampak ob tem bi rad naredil nekak konec povezanosti te reg. tablice in avta z menoj, ker lahko m****n ki jo uporablja marskej nardi na cest, še koga ubije...tu se definitvno kaj da narediti, v to sem prepričan, ampak nisem dovolj podkovan v tej stroki, da bi to vedel, za razliko od policaja s katerim sem govoril, ki pa je vseeno rekel da nič ne more...

Kar se pa požganosti avta 2 dni pred radarsko sliko tiče, sem klical na tisto PP kjer so ga našli, so povedali da imajo zapisnik, in da ga na pisno prošnjo lahko dobim, prošnjo mam že napisano in oddam v ponedeljek na pošti...

bianchi
Nov uporabnik

Napisal/-a bianchi Ne feb 17, 2008 10:27 am

v primeru ustavitve vozila, opremljenega s tablicami, ki mu ne pripadajo, bodo zagotovo odvzete-sum prekrska in sum storitve kd. ki pa v tem primeru zagotovo odpade. ker si tablice celo proti placilu skupaj z vozilom izrocil. izterjave tablic pa policija v tvojem imenu ne more narediti - ze cca. 16 let.
cimprej se pozanimaj, kako je z odjavo vozila brez rt in pogodbe o prenosu lastnistva. to stori na ue ali enoti za registracijo vozil, kjer bos dobil info iz prve roke, kar bi sicer moral storiti ze novembra. veliko srece.

Gorgh
Novinec

Napisal/-a Gorgh Če feb 21, 2008 6:20 pm

No, danes sem poslal po pošti pritožbo zoper plačilni nalog o prekršku, kjer sem na široko razložil in opisal vse dogajanje okoli avtomobila, ter upam na najboljše.

Poslal pa sem tudi že prej na pp rače, da mi pošljejo kopijo oz. izvod policijskega zapisnika o izgorelem avtu, sam mi ga niso še poslal, tk da ga nism poslal zraven dons, sem pa napisu, da ga bom dodatno poslal v dopisu, zdej pa čakat....
Vrni se na Pravni nasveti

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov