Rabite avto-nasvet obiskovalcev foruma?

Uporabniški avatar
the_man
Novinec

Kraj: all around

vprašanje o zavarovanju

Napisal/-a the_man Sr feb 20, 2008 4:39 pm

sem iskal pa ne najdem nič uporabnega.

zanima me samo če lahko jaz kot študent registriram vozilo na obroke,ali lahko plačam samo v enem znesku. gre pa za podaljšanje registracije,pri zavarovalnici trgilav. saj ni drugo ampak ni mi spet mame za gnjavit da ona vzame na obroke.

lp, Erik
za prepoznavnost športnosti avtomobilske firme tekmujejo v formuli 1, rally-u, nascar,...vw pa svojim izdelkom preprosto nadane oznako GTI

Uporabniški avatar
burka
Stalni uporabnik

Kraj: Zasavje

Napisal/-a burka Če feb 21, 2008 2:10 pm

Mislim, da se to da normalno. Prvi obrok poravnas ob registraciji, potem pa dobis poloznico domov.

Lp

Uporabniški avatar
the_man
Novinec

Napisal/-a the_man Če feb 21, 2008 10:14 pm

evo hvala za odgovor,danes lahko potrdim. prvi obrok se plača potem pa položnice.

lp, Erik
za prepoznavnost športnosti avtomobilske firme tekmujejo v formuli 1, rally-u, nascar,...vw pa svojim izdelkom preprosto nadane oznako GTI

GapiChrysler
Novinec

Napisal/-a GapiChrysler So feb 23, 2008 3:59 pm

the_man je napisal/-a:evo hvala za odgovor,danes lahko potrdim. prvi obrok se plača potem pa položnice.

lp, Erik

ali pa trajnik... triglav nevem koliko obrokov ima največ mislim da 10 pri naši zavarovalnici pa jih je 12.
namreč sem zavarovalni agent tako da vem :D

Uporabniški avatar
the_man
Novinec

Napisal/-a the_man So feb 23, 2008 7:18 pm

GapiChrysler je napisal/-a:
the_man je napisal/-a:evo hvala za odgovor,danes lahko potrdim. prvi obrok se plača potem pa položnice.

lp, Erik

ali pa trajnik... triglav nevem koliko obrokov ima največ mislim da 10 pri naši zavarovalnici pa jih je 12.
namreč sem zavarovalni agent tako da vem :D

am trajnik ne gre povsod ker ne odobrijo vse banke trajnika za študente...sem vzel kr položnice pa je ;) tak mi je vsaj rekla na zavarovalnici...

lp
Vrni se na Pravni nasveti

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov