Mare2 je napisal/-a:Smiselno je pisno se opravičiti, da si prepozno prejel vabilo. Seveda te lahko ponovno povabijo.
shalej je napisal/-a:Res nevem zakaj pošiljajo tako, da je rok za dvig pošte 15 dni, obravnava pa poteka že prej. Tudi pri men je blo tak in res je bla sreča, da sem dvignil pošto prej (to je bilo nekje 7 dni po prejetju) in sem imel zaslišanje že kar naslednji dan (se pravi 8 dni odkar so poslali). Bil sem pa vabljen kot priča.
Seveda, če nebi prišel, bi bil deležen še nekih sodnih stroškov, ki bi nastali zaradi mene, ker nebi prišel (tak je pisal).
seeman66 je napisal/-a:Ne se razburjat. Kot prvo bi lahko napisal ali si vabljen kot osumljeni,priča ali očividec, ali gre samo za razjasnitev okoliščin. Če si naredil p.....jo, si ne misliti, da ti jo bodo kar tako spregledali.99% je da boš dobil ponovno vabilo, ali pa kar sodbo o prekršku. Na to pa lahko napišeš pritožbo da se nisi mogel zagovarjati, ker si prepozno prejel pošto.Rok za zastaranje prekrška pa je 4 leta če se ne motim.
Tole je bolj ugibanje, ker si dal premalo podatkov.
lp
peaceboy je napisal/-a:seeman66 je napisal/-a:Ne se razburjat. Kot prvo bi lahko napisal ali si vabljen kot osumljeni,priča ali očividec, ali gre samo za razjasnitev okoliščin. Če si naredil p.....jo, si ne misliti, da ti jo bodo kar tako spregledali.99% je da boš dobil ponovno vabilo, ali pa kar sodbo o prekršku. Na to pa lahko napišeš pritožbo da se nisi mogel zagovarjati, ker si prepozno prejel pošto.Rok za zastaranje prekrška pa je 4 leta če se ne motim.
Tole je bolj ugibanje, ker si dal premalo podatkov.
lp
Ma ni nič kaj takega, za eno pihanje se gre, 0.26 sem napihal, glih toliko, da je čez mejo. Mogoče se lahko celo zližem s toleranco. Še sam policaj ni vedel ali naj piše ali ne (nekoga je klicaril po telefonu in spraševal kaj naj naredi), potem je pa rekel naj se sodnik odloči.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost