pskoda je napisal/-a:Sicer ne vem za kateri avto gre in koliko je razbit, ampak z 6000eur se ne smete strinjat, ker prva ponudba zavarovalnice je najslabša.g
AssKicker je napisal/-a:Kar se tiče lizinga, ter nesreče, je težko sranje, govorim iz lastnih izkušenj. lizing hiša ne financira razbitine, zato je prišel zahtevek za poravnavo neplačanega dela lizinga. Tudi če se hoče mutiti, ter namesto totalke oceniti škodo, da se bo vozilo lahko popravilo, ter naprej odplačevalo, dobi odškodnino lizing hiša, ker so oni lastnik vozila. oni tudi odločajo kje se bo vozilo popravljalo, in vam lahko kar povem da bo to najvrjetneje uradni servis. Lahko se sicer izpolni neka vloga, kjer se zaprosi, da vi popravljate vozilo v svoji režiji, ter pridobite odškodnino, ampak jo boste dobili šele ko bo vozilo popravljeno, ter pripeljano k lizing hiši na ogled, če je vozilo resnično popravljeno. Ampak za vse kupljene dele boste rabili račun, tudi če bodo rabljeni. Kleparije ter ostalega dela vam baje nebodo izplačali. Če pa boste dobili izplačano totalko, je pa to razlika med vrednostjo celega vozila po eurotaxu, ter trenutno vrednostjo, zato je znesek tako majhen. Vsaj take so bile moje izkušnje.. Preklical sm 20 ljudi, par različnih cenilcev, agentov, nekajkrat klical na lizing hišo, kjer imajo škodni oddelek, itd.. Vsak je povedal malo drugače. Na koncu sm obupal, pustil denar od totalke na lizing hiši, prinesel še tisti del denarja, ki sem jim ga bil dolžen, ter jasno dal vedeti da mi nikoli več na kraj pameti ne pade nakup vozila na lizing, ker je vse skp samo sranje.
Zakaj bi bil nateg?blaze11 je napisal/-a:Lastnik se je naučil na trdi način da je lizing nateg. Bi mu sedaj pomagali iz situacije kdor ima nasvet oz. predlog za izhod iz situacije.
Po forumu brska: Google Adsense [Bot] in 4 gostov