maky je napisal/-a:HUGO_BOSS je napisal/-a:ja pa kej veš, a je ta pena dovoljena tud za kakega Seata![]()
k če je... sam bek vržem podn![]()
jah baje se uporablja pri celi vag grupi... tako da kar lepo na seat verovškova mal povprašat...
točno to... samo ti to ne pomaga če priletiš v kaki robnik in konkretno zviješ feltno...woolff je napisal/-a:To stvar za zasilno krpanje gume (pena) bi naj lahko uporabljali vsi namesto rezervne gume. Včeraj sem bil v Avstriji in sem ta komplet zasledil v eni avtotrgovini (forstinger ali nekak tak). Na škatli piše da ima TUV in, da je namenjena popravilu vseh tipov osebnih vozil.
Komplet pa bo priložen tudi novi kii picanto, ker nima placa za rezervno gumo.
maky je napisal/-a:točno to... samo ti to ne pomaga če priletiš v kaki robnik in konkretno zviješ feltno...woolff je napisal/-a:To stvar za zasilno krpanje gume (pena) bi naj lahko uporabljali vsi namesto rezervne gume. Včeraj sem bil v Avstriji in sem ta komplet zasledil v eni avtotrgovini (forstinger ali nekak tak). Na škatli piše da ima TUV in, da je namenjena popravilu vseh tipov osebnih vozil.
sicer se pa to peno lahko kupi na pumpah... vsaj pred kakimi 2 leti so jo še imeli
HUGO_BOSS je napisal/-a:maky je napisal/-a:točno to... samo ti to ne pomaga če priletiš v kaki robnik in konkretno zviješ feltno...woolff je napisal/-a:To stvar za zasilno krpanje gume (pena) bi naj lahko uporabljali vsi namesto rezervne gume. Včeraj sem bil v Avstriji in sem ta komplet zasledil v eni avtotrgovini (forstinger ali nekak tak). Na škatli piše da ima TUV in, da je namenjena popravilu vseh tipov osebnih vozil.
sicer se pa to peno lahko kupi na pumpah... vsaj pred kakimi 2 leti so jo še imeli
ja, za motorje vem da so jo meli![]()
sam pa zadnje čase nisem zasledil niti za motorje niti za avto![]()
ah... bomo že, če ne jo pa teb maky ukradem:P
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov