Rabite avto-nasvet obiskovalcev foruma?

Uporabniški avatar
perimund
Stalni uporabnik

Kraj: Monaco

HOMO LPP - pa to svet ni vidu! POSODOBLJENO

Napisal/-a perimund To apr 20, 2004 12:49 pm

PO cakanju 1 mesec sem jih vceraj poklical kaj mislijo z mojim kartonckom.... in mi povejo ja bomo uredili pa vam gqa posljemo v tem tednu.

Danes pa po posti dobim TOLE!!!!!

Slika

Na feltnah ki so 15" sem imel gume 195/50/15. in ne 225/55/16 ki sploh v kolotek ne pride grrrrrrr....

SO pa res majstri, kaksna ideja kaj naj naredim ... ker po tel. se ocitno ne da nič zment.

P.S: am ma kdo kake rablene gume 225/55/16 od A6 al pa BMW 5 ---> jih bom gor dal :) :P
Zadnjič spremenil perimund, dne Po maj 03, 2004 10:27 am, skupaj popravljeno 1 krat.

maky
Moderator foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a maky To apr 20, 2004 12:55 pm

ja tja pejt pa jih napizdi da so ti narobe upisal.... men so 1x pozabl notr upistat... sm šou tja pa 1 uro čaku da so mi porihtal.... tako da vrjemi samo osebno pejt tja pa bo takoj bolje :wink:
SlikaSlika

Uporabniški avatar
obi
Stalni uporabnik

Kraj: rojstni šentjur

Napisal/-a obi To apr 20, 2004 12:57 pm

ja no armotizerje daš malo višje pa maš offroaderja za po njivah furat :P
sej ne.sej veš nekateri poizkušajo štrik rinat namesto vlečt so pa č karakterji al pa je oni ko je to pisu hotu teb uslugo narest da lahko maš širše gume gor kao
Štrom for WIFE ( ups for life )

Slika

Uporabniški avatar
perimund
Stalni uporabnik

Kraj: Monaco

Napisal/-a perimund To apr 20, 2004 1:07 pm

No zdej sem nehal telefonarit ---> se splača 8x probat --> 8 x so me "prevezali in vedno sem pri vratarju koncal --> tazadna je bla taprava in je rekla da bo vse postimala --> naj posljem nazaj in spet pocakam da pride g. Tapata in ga. tapata in pol lahko popravjo ----> ker se jim to zaradi pomladne gužve dogaja ;)

P.S: Vse se da če so ljudje za to! :) porocam ko pridejo rezultati

Uporabniški avatar
Skull23
Poznavalec foruma

Kraj: Kolomban

Napisal/-a Skull23 To apr 20, 2004 1:17 pm

Moja odiseja je taka:

Šipe sem dal temnit pri komparetu sredi novembra in teden kasneje je že bil pregled za homo.. Guess what? Ševedno nisem vidu homo kartončka. Na začetku se nisem sekiral, ker sem tle gor bral da rabijo tudi po 2 mesca, ok kul, sej bo... Aprila mam (sem mel) tehnični, tako da sem mesec in nekaj prej klical gor da vidim po čem so hruške. Baba pravi da so verjetno spregledali in da bojo to v najkrajšem času poštelali. Ok mega. Pol pa 2 tedna pred potekom registracije & stuff grem osebno na LPP pogledat kaj je na stvari. Iščejo tam moje dokumente ene 20 minut, jih vročijo babi ki to štela v roke in mi obljubi da bo to v par dneh rešeno. Vprašal sem jo da če se da to na brzino rešit, da mi pač upiše noter in mi da kartonček v roko. Pravi da ne ker je postopek tak da moa obvezno poslat po pošti, tako imajo potrdilo da sem dobil, ker čene jih bi lahko tožu bla bla bla nevem kaj.... Ok, mega, sej bo hmalu... Spet teden okoli. Kartončka ni. Pokličem gor, in baba pravi da mojih dokumentov ne najde več, in da bi mogu nove papirje prinest. Superca. Sem skoču naslednji dan zjutraj vmengeš (na srečo so pri komparetu tolko profiji da so sharnli moje podatke o predelavi in to). Nesem tej babi spet v roke in jo prosim da mi so poštela takoj ker mam tehnični čez par dni. Ja ja to bo takoj rešeno ni frke super ok. Ok si rečem, zdej bo pa zihr. Ker s tem avtom nisem še bil na tehničnem in nisem vedu kako bo s plini in to sem šou na tehničnim da če bo kaj narobe s plini mam par dni časa za poštelat. in je blo use kul, samo gospoda me ni spustila skozi zaradi šip. Ok, si rečem, sej mam 3 dni časa za naredit ponovno tehnični brez ponovnega plačila. falus! Kartončka ni! Pokličem drugi dan gor in mi reče ta baba da gospod ki pregledeuje papirje je na bolniški in da bo to rešeno takoj ko pride nazaj! f*** of!!!
Ok se pomirim z pirom, jebiga se zagonu 7200 sit. Čakam še par dni. Spet nič. Kličem spet gor, in nemoreš verjet, ta baba s katero sem bil v kontaktu je šla na bolniško!!!! Pa to ni res. Rečem drugi babi da naj to spedena takoj, in mi reče da ona teh stvari ne dela in da neve gdaj bo, naj pokličem gospoda vrtačnik. Ok. Ga klicarim cel dan in se ne oglasi, use možne telefonske sem prevrtel, nič!! Pol enkrat popoldne se magično oglasi, in mi reče da ni v službi in ne more trenutno nič naredit. Si zapiše podatke in pravi da po poštelal takoj ko bo možno. To je blo 2 dni nazaj. Danes sem spet klical gor in pravi baba ki nadomešča uno prvo babo da zgleda da je šlo že narej... Juhu. Kartončka še nimam...

Zdej pa še izračun stroškov.

Nov kartonček in homo šip je blo nekje 10000 sit.
Tehnični ki je potekel 7000 sit.
Bencin + telefon vsaj 7000 sit
Registracija ki sem jo plačal, avta pa
ne smem vozit (jutri bo 2 tedna) ??????????
---------------
Skupaj= j***a do kolen!!!!!
Zadnjič spremenil Skull23, dne To apr 20, 2004 1:57 pm, skupaj popravljeno 2 krat.

Uporabniški avatar
JohnyR
Uporabnik

Kraj: KK

Napisal/-a JohnyR To apr 20, 2004 1:32 pm

Skull23 je napisal/-a:No zdej je pa tega dovolj. Vam bom js še mojo zgodbico napisal malo kasneje. Mam polna j***a.

Kasneje . . . . . . . . . . po drkanju.
http://www.raceland.si

Uporabniški avatar
tj
Novinec

Kraj: Polzela

Napisal/-a tj To apr 20, 2004 1:45 pm

Js mam registracijo čez 1 teden, po enem mesecu mi niso niti vabila poslal, dans sem klicu, pa mi je punca zatežila, da dobijo po 50 vlog za homologacijo dnevno, da se jim ne da moje iskat ipd., pa se ji nazaj reku, da itak, če hočjo pa še za drek od goloba na šajbi met homologacijo; Tk da bom ZELO verjetno dal gor nazaj zimske gume na original felgah, šel na tehničnega, pol pa spet lite felge gor pa naj se vsi je***!

BTW: kaj mi lahko policaj naredi, če nimam homo za felge (175/65/R14 original, sedaj: 195/50/R15)? In kaj mi verjetno bo naredil?
Slika
Caliber CA1375 + Blaupunkt VW300 + Missy Elliott: "Pass That Dutch" = 142dB

maky
Moderator foruma

Napisal/-a maky To apr 20, 2004 1:49 pm

tj je napisal/-a:Js mam registracijo čez 1 teden, po enem mesecu mi niso niti vabila poslal, dans sem klicu, pa mi je punca zatežila, da dobijo po 50 vlog za homologacijo dnevno, da se jim ne da moje iskat ipd., pa se ji nazaj reku, da itak, če hočjo pa še za drek od goloba na šajbi met homologacijo; Tk da bom ZELO verjetno dal gor nazaj zimske gume na original felgah, šel na tehničnega, pol pa spet lite felge gor pa naj se vsi je***!

BTW: kaj mi lahko policaj naredi, če nimam homo za felge (175/65/R14 original, sedaj: 195/50/R15)? In kaj mi verjetno bo naredil?

lahko pobere tablice in nalepko in greš ponovno na tehničnega +registracijo še enkrat... oz. ti najde še vse nehomologirane stvari pol pa dobiš tako kot že nekdo 110k kazni :wink:
SlikaSlika

Uporabniški avatar
tj
Novinec

Napisal/-a tj To apr 20, 2004 1:54 pm

Razen felgn na mojmu avtu ne bo najdu nč neoriginalnega (razen avtoakustike, kjer pa res mal pretiravam).
Zdej zanima me, a je velika verjetnost, da bo hotu videt homo kartonček? A to naveliko gledajo al pač če kej preveč jamraš al pa se zgovarjaš al pa je slabe volja, pa gre še drugo iskat...

Lp
Slika

Uporabniški avatar
Skull23
Poznavalec foruma

Kraj: Kolomban

Napisal/-a Skull23 To apr 20, 2004 1:59 pm

Problem je v tem da moraš dat dnar v naprej. Če bi plačal ko dobiš kartonček bi blo vse drugo. (mogoče)

Uporabniški avatar
tj
Novinec

Napisal/-a tj To apr 20, 2004 2:00 pm

Ja če bi plačal, ko zrihtajo, bi ziher šlo hitrej!!

lp
Slika

maky
Moderator foruma

Napisal/-a maky To apr 20, 2004 2:00 pm

tj je napisal/-a:Razen felgn na mojmu avtu ne bo najdu nč neoriginalnega (razen avtoakustike, kjer pa res mal pretiravam).
Zdej zanima me, a je velika verjetnost, da bo hotu videt homo kartonček? A to naveliko gledajo al pač če kej preveč jamraš al pa se zgovarjaš al pa je slabe volja, pa gre še drugo iskat...

Lp

men ga je zdej samo 1x pogledal... pa še to samo zato ker sm bil privezan,sem vozil po omejitvi,luči so bile prižgane in me je potegnu iz sredine kolone vn da si je dal duška... in ker ni bilo z mano in mojo vožnjo nič narobe je hotel tu pokasirati kazen... ampak ni šlo hehe :lol: :lol:
SlikaSlika

Uporabniški avatar
din
Uporabnik

Kraj: Maribor

Napisal/-a din To apr 20, 2004 2:06 pm

Perimud - pa tam ti piše "Zamenjani športni blažilci AMORTIZER" , a to si samo amortizerje dal tršat ali tudi krajšat oz menjal vzmeti :? Za dimenzije gum pa, jojojojprejoj in taki loleki nam pol odrejajo kaj je prev in ne na avtomobilih.
Slika

Uporabniški avatar
Tomi-x
Novinec

Re: HOMO LPP - pa to svet ni vidu!

Napisal/-a Tomi-x To apr 20, 2004 2:41 pm

perimund je napisal/-a:
Slika
P.S: am ma kdo kake rablene gume 225/55/16 od A6 al pa BMW 5 ---> jih bom gor dal :) :P

:cry :cry :cry :rofl :rofl :rofl Tale LPP ma pa res nore ideje! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :wink:
Slika
Noch ein VW fahrer!

Uporabniški avatar
Ceri
Nov uporabnik

Kraj: Kamnik

Napisal/-a Ceri Sr apr 21, 2004 8:26 am

Jst sm pa včerej po treh tednih čakanja končno dobu nazaj svoj kartonček. Sam pazte to, piše "Vgrajen je izpušni lonec Supersprint D 22366"! Čist so mi cifro izpuha falil. Sploh ne vem kje je najdu to cifro :twisted: - jah problem pac. Zdej pa ne vem a nej grem spet dol morit da naj spremeni številko, a naj se sprijaznem s tem, da mam vpisane napačne številke in naj verjamem da ni tazga policaja ki bi lezu pod spuščen avto :-P .
Slika
There are 10 kinds of people. Those who know binary notation and those who don't.

Uporabniški avatar
JohnyR
Uporabnik

Kraj: KK

Napisal/-a JohnyR Sr apr 21, 2004 8:41 am

Ceri je napisal/-a:naj verjamem da ni tazga policaja ki bi lezu pod spuščen avto :-P .

Teb ni problem policaj, ampak tisti, ki ti bo tehnični pregled delu.
http://www.raceland.si

Uporabniški avatar
Ceri
Nov uporabnik

Kraj: Kamnik

Napisal/-a Ceri Sr apr 21, 2004 10:28 am

Ja samo da bi pa kartonček nazaj na LPP nesu in bi ga mogu ponovno čakat 1 cel mesec pa tud ne bi bilo uredu. Edin če bi tko naredu kot je Maky reku, da bi zatežu da ga takoj rabm, sam kdo pa še jemlje mulca resno :?: . Itak pa pomojm na tehničnmu niso tolk natančni, saj mi dosedaj še niso nobenih številk pregledovali (čeprav vse cifre klapajo :) )!
Slika
There are 10 kinds of people. Those who know binary notation and those who don't.

Uporabniški avatar
Policist
Novinec

Kraj: Ajdovščina

Napisal/-a Policist Sr apr 21, 2004 10:35 am

tj je napisal/-a:Razen felgn na mojmu avtu ne bo najdu nč neoriginalnega (razen avtoakustike, kjer pa res mal pretiravam).

Lp

Ponavadi se homologacijski kartonček zahteva takrat, ko se že na daleč vidi, da je na avtomobilu nekaj spremenjeno (večje pnevmatike kot so navadno predpisane za tak avtomobil,....).
SlikaSlika

Matjaz
Novinec

Napisal/-a Matjaz Sr apr 21, 2004 9:18 pm

fak sam jest tud nevem ce bom dobu vabilo do registracije. Kva a nej folijo kr dol potrgam jebemo, jest rabm avto :x A te ne spustijo ce vidjo na tehničnem da mas oddano vlogo za homologacijo?

Uporabniški avatar
tj
Novinec

Napisal/-a tj Sr apr 21, 2004 9:27 pm

Pomojem ne!
Slika
Vrni se na Pravni nasveti

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost