No, kupila sem BMW, preko Integre (serviser in zastopnik BMW v MB) in preko enega tipa. Gre pa takole: En ata (recimo da je Franci) je imel ta avto in ga je dal v ceno novega, zato je ta avto postal last firme Integra v MB. Potem je na itegro prišel en tip (recimo da je Jože), ki je bil fulll zapufan in je hotel prodati svoj avto. Na Integri so mu ocenili avto, vendar s ceno ni bil zadovoljen, ker je imel velike dolgove, zato so se dogovorili, da mu daje nekja v $, nekaj pa v avtomobilu-torej v tem mojem BMW-ju. On je potem prodajal avto in ga prodal meni. Pogodbo za 250.000 SIT sem podpisala z Integro, denar pa sem dala 350.000 SIT Jožetu (torej je imel 100.000 SIT dobička). V Integri so mi rekli, da ne delajo tehničnega (ker avto ni imel tehničnega sem ga normalno hotela narediti), zato sem šla na tehnični šele čez 2 dni po podpisu pogodbe in tam so ugotovili, da mi sploh-niti približno ne delajo zavore (zadnja desna blokira, ter ročna je v p.m.). Naklar sem poklicala mojega kolega, ki je mehanik in so ugotovili, da bi bilo na vtu potrebno marsikaj popraviti, da bi bil v voznem stanju, če bi hotela original BMW-jeve dele bi odštela 250.000 SIT!!!!

V glavnem ali lahko kakorkoli izterjam od Integra denar za popravilo avtomobila, ker so mi dali totalno šfukanega, rekli pa so mi, da so naredili na njemu servis!!!
Kaj naj?! Jaz hočem svoje dinarčke nazaj!!!!!!