DEJANC je napisal/-a:Ker nas je verjetno zelo dosti, ki smo naleteli na ta radar bi bilo fajn, da bi se pritožili, ker po mojem mnenju prometni znaki niso bili prav postavljeni in se jih ni videlo.
Jaz osebno znaka za 60 km/h na uro nisem videl, ker sem se peljal na prehitevalnem pasu, na drugem pasu pa je bilo polno tovornjakov, ki so mi zakrivali pogled.
Strinjam se s tem, da je treba merit hitrost in kaznovat tiste, ki pretiravajo, ampak na takem mestu, pa še avtocesta...
Po tem pa prebereš, da je na neki cesti umrlo 8 ljudi?!? Na tak način jim pa res ne bo uspelo zmanjšati smrtnih žrtev. Kakšni bodo rezultati? Taki, da se bo nabralo nekaj denarja za kazni iz prehitre vožnje na avtocestah, na ostalih cestah pa se bo povečevalo število smrtnih žrtev.
To je samo moje mnenje!
Lp
Dejan
steva cenejac je napisal/-a:DEJANC je napisal/-a:Ker nas je verjetno zelo dosti, ki smo naleteli na ta radar bi bilo fajn, da bi se pritožili, ker po mojem mnenju prometni znaki niso bili prav postavljeni in se jih ni videlo.
Jaz osebno znaka za 60 km/h na uro nisem videl, ker sem se peljal na prehitevalnem pasu, na drugem pasu pa je bilo polno tovornjakov, ki so mi zakrivali pogled.
Strinjam se s tem, da je treba merit hitrost in kaznovat tiste, ki pretiravajo, ampak na takem mestu, pa še avtocesta...
Po tem pa prebereš, da je na neki cesti umrlo 8 ljudi?!? Na tak način jim pa res ne bo uspelo zmanjšati smrtnih žrtev. Kakšni bodo rezultati? Taki, da se bo nabralo nekaj denarja za kazni iz prehitre vožnje na avtocestah, na ostalih cestah pa se bo povečevalo število smrtnih žrtev.
To je samo moje mnenje!
Lp
Dejan
Ne boš verjel - znaka sta na obeh straneh ceste.
Mumbley je napisal/-a:Saj je vseeno ali si bil ti ali kdo drugi iz tvoje družine, če se ne ve kdo je vozil naj plača tisti na katerega je avto pisan.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov