nebivedu je napisal/-a:Očitno je redar lahko že vsak k ma 2 nogi, da lahko naokoli hodi. Ta tip nima pojma o pristopu in nima pojma zakaj je redar. Na tvojem mestu bi ga prijavil za neprofesionalno obnašanje in neprofesionalen odnos do ljudi, pa še ogrožanje prometa in vdiranje v zasebnost(dokler si ti v avtu in je avto tvoja lastnina, potem je to vdor v zasebnost, ko pa si na ulici, pa te tudi nima kaj za spraševat).
nejc_ je napisal/-a:Courage™ je napisal/-a:zakaj se meni dozdeva da si nam nekaj zamolčal ?
Kot npr.? Sem priznal, da sem verjetno bil v prekrsku.. A ne gre za to: gre za to, da je redar pomoje mocno prekoracil pooblastila, bil neprofesionalen, ogrozal promet, saj bi ga lahko povozil, nikjer (se) nisem zasledil, da ima pooblastila, da mi trka po oknu in da me kot pesca sprasuje za ime in priimek... Na kaj ciljas?
Vsekakor pa, edinemu mi je dal listek - in to takoj po tem, ko me je zacel tikati in sem ga na to opozoril.
yurchek: sicer dobra fora, a ne bi zelel kar nekaj nabijati.. pa tudi ce bi, bi lahko izpadlo malo cudno, saj jih na sliki ne bi bilo videti.. res da bi lahko slikal ravno v trenutku, ko bi ugasnile, a vseeno..
yurchek je napisal/-a:nejc_ je napisal/-a:Courage™ je napisal/-a:zakaj se meni dozdeva da si nam nekaj zamolčal ?
Kot npr.? Sem priznal, da sem verjetno bil v prekrsku.. A ne gre za to: gre za to, da je redar pomoje mocno prekoracil pooblastila, bil neprofesionalen, ogrozal promet, saj bi ga lahko povozil, nikjer (se) nisem zasledil, da ima pooblastila, da mi trka po oknu in da me kot pesca sprasuje za ime in priimek... Na kaj ciljas?
Vsekakor pa, edinemu mi je dal listek - in to takoj po tem, ko me je zacel tikati in sem ga na to opozoril.
yurchek: sicer dobra fora, a ne bi zelel kar nekaj nabijati.. pa tudi ce bi, bi lahko izpadlo malo cudno, saj jih na sliki ne bi bilo videti.. res da bi lahko slikal ravno v trenutku, ko bi ugasnile, a vseeno..
Ostale stvari boš težko ali nemogoče dokazal (no sej tudi to) pa vendar verjemi da bo ta redar tudi nabijal, saj se mu bo šlo za službo in ni 2x za rečt da bo rekel da je bil avto parkiran na avtobusni postaji da tebe sploh ni vidu, ker te ni bilo v avtu itd.. Upam da si shranil listek plačane parkinine ki si jo opravil 1 minuto kasneje in pa še boljše zate da imaš kakšno pričo, če pa je nimaš pa si jo poišči.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov