Policist: Mislu sem da je kar precej takih ki nima niti malo razumevanja oz dobrote da te za tako zadevo opozori?
Sej nerečem da ti že poteče kakih 5mesecev mim, sam se pa zna zgodit komu da pozab pa gre mim kak teden.
Sicer sam nimam problemov ne z vidom ne z policijo, samo k pa vidim na kak način nekateri opravljajo svoje delo, se mi sam bog smili
Mene so do sedaj edinkrat ustavl k se je brat ženu, pa še to sem bil prvi v koloni!
Pa cca 70 avtov za mano, in zdej naj kdo reče da ni Kr...!
Ciljal je na to da sem pijan, srečo nisem, pol pa je hotu kazen napisat, češ da sem stal v križišču ob užgani zeleni luči in sem oviral promet

sem se mu v fris začel smejat, pol je pa popizdu
Pa reče to bo kazen 30k
Sem rekel prov, naj napiše na podlagi česa je on ugotovil da sem oviral promet!
In kako on ve koliko časa sem stal v semaforju ( saj so se pripeljali po nasprotnem pasu se obrnli in me ustavili v naslednjem križišču )
Pa spet pribije model. Smo dobili obvestilo od meščanov

spet me spravu v smeh.
Pa me je sam gledu

, Sicer sovoznik čist tih, ta pa full pameten.
K se mi je mudel in me je itak zj k sem zgubu čas in so se nekateri zgubil k niso znal poti! Sem samo še dodal, posluši avto mi je crknu in ni hotel vžgati tak da nisem mogel speljat še v isti sekundi k se je zelena luč prižgala!!!
Me pogleda in reče češ k je glih ohcet naj ti bo
Preden stopim ven me spet vpraša sigurno nisi nič piu!
Upam da me naslednjih 6 let ne ustavi spet nobeden k takih res nerabim.
Point tega je:
Če bi imel malo pameti nebi prekinil kolone saj je bil avto vidno okrašen, to je človek brez razuma.
Pri kolegu na hrvaškem, je policija ustavila promet v križišču, samo zato da je cela kolona šla skoz neprekinjena.
Takih pa je malo