20v je napisal/-a:Kr do odvetnika ko ima te stvari prek, pa ga vprašat. Odvzema za vedno ni. S tem, da pošiljke ne prevzameš pa velikokrat tudi sebi delaš škodo, saj se lahko šteje, da si prevezel, čeprav nisi. Mora pa to pisat na listeku, ki ga poštar pusti v kaslcu. Policije pa ne bo na dom zaradi vročitve. Odvetnik bo najbolje vedel. Prej se gre, bolje je. (res pa nimam pojma)
Lumpi je napisal/-a:20v je napisal/-a:Kr do odvetnika ko ima te stvari prek, pa ga vprašat. Odvzema za vedno ni. S tem, da pošiljke ne prevzameš pa velikokrat tudi sebi delaš škodo, saj se lahko šteje, da si prevezel, čeprav nisi. Mora pa to pisat na listeku, ki ga poštar pusti v kaslcu. Policije pa ne bo na dom zaradi vročitve. Odvetnik bo najbolje vedel. Prej se gre, bolje je. (res pa nimam pojma)
A res???
Od kdaj pa to?
A je to nov zakon?
Jst mam ene par kolegov k so za zmeri ostal brez vozniške.Pol so bli eno leto brez,potem pa vse od začetka, edino pp niso rabl delat.Pol pa spet 2 leti mlad voznik, pa dražja registracija pa 8 pik....
martk je napisal/-a:Lumpi je napisal/-a:20v je napisal/-a:Kr do odvetnika ko ima te stvari prek, pa ga vprašat. Odvzema za vedno ni. S tem, da pošiljke ne prevzameš pa velikokrat tudi sebi delaš škodo, saj se lahko šteje, da si prevezel, čeprav nisi. Mora pa to pisat na listeku, ki ga poštar pusti v kaslcu. Policije pa ne bo na dom zaradi vročitve. Odvetnik bo najbolje vedel. Prej se gre, bolje je. (res pa nimam pojma)
A res???
Od kdaj pa to?
A je to nov zakon?
Jst mam ene par kolegov k so za zmeri ostal brez vozniške.Pol so bli eno leto brez,potem pa vse od začetka, edino pp niso rabl delat.Pol pa spet 2 leti mlad voznik, pa dražja registracija pa 8 pik....
Za zmeri pomeni, da ga nikoli več ne moraš it delat. Vsaj zame, al sem pa butast.
Lumpi je napisal/-a:martk je napisal/-a:Lumpi je napisal/-a:20v je napisal/-a:Kr do odvetnika ko ima te stvari prek, pa ga vprašat. Odvzema za vedno ni. S tem, da pošiljke ne prevzameš pa velikokrat tudi sebi delaš škodo, saj se lahko šteje, da si prevezel, čeprav nisi. Mora pa to pisat na listeku, ki ga poštar pusti v kaslcu. Policije pa ne bo na dom zaradi vročitve. Odvetnik bo najbolje vedel. Prej se gre, bolje je. (res pa nimam pojma)
A res???
Od kdaj pa to?
A je to nov zakon?
Za zmeri pomeni, da ga nikoli več ne moraš it delat. Vsaj zame, al sem pa butast.
Za zmeri ti ga ne morejo vzet.
Lahko pa ti ga uničijo - prenehanje veljavnosti.
Lahko pa čez ca 1-2 leti delaš vse na novo.
Zame je to odvzeta vozniška za zmeri. Jst sm jo plačal, uradno vozil v avtošoli, naredil glavnoitd.
Na koncu pa sem še plačal obrazec - se pravi je moj.
Kdo pa so oni da lahko po moji lastnini pišejo - npr jo razveljavijo.
Meni če bi se to zgodil bi se pa pač brez vozil...
Lumpi je napisal/-a:aha!!
Ne j***m sistema.
Država več ne ve kje bi nam navadnim državljanom dnar pokradla.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov