stench je napisal/-a:V najboljšem primeru bo razglašen za sokrivega. On zaradi neupoštevanja omejitve hitrosti, mopedist pa zaradi izseljenja prednsti. Tako da bi mogočer lahko kaj v tej smeri naredil. Naj si vzame dobrega odvetnika in naj probata omilit kazen v smeri da je njiegovo preživetje odvisno od izpita ker je poklicni voznik.
Jeremy Clarkson je napisal/-a:You can not be a true petrolhead until you have owned an Alfa, until you have experienced that roller-coaster of pain, disappointment and agony for that brief moment, when everything works.
alexmazda je napisal/-a:moj nasvet: tako dolgo naj piše pritožbe, da bo zadeva zastarala... pa k sodniku naj ne hodi. ne bojo ga prisilno privedli, verjemi mi! naj pove da mu termini pač ne ustrezajo, jih bojo prestavljali 2 leti in bo zadeva končana
danny je napisal/-a:Po moje, se tudi nima za izpit kaj bat... Je pač vozil prehitro... in za to lahko odgovarja.... vsekakor ne z odvzemom vozniškega dovoljenja. Saj ni povzročil hude telesne poškodbe. Mislim da reševanje stvari z odvetnikom ni slab predlog.
Neyo-Neyo je napisal/-a:če mene prašaš bi mogu dobit samo kazen za prehitro vožnjo v višini 60 tisoč sit če je mopedist zapeljal iz neprednostne na prednostno je pa sam kriv da se ni prepričal prej ne vem sicer kakšna je bila dejanska situacija al je pripeljal iz nepreglednega ovinka,... sam imam tud podoben prioblem se vleče že nekaj let imel sem prometno nesrečo in sem pripeljal po prednostni un k se ja vame zaletu pa iz parkirišča in pol so pametni policisti men napisal kazen da sem jaz kriv ker sem v križišču enakovrednih cest ??? (WTF kako je lahko križišče enakovrednih cest če so pa znaki ???) u bistu na to idejo so prišli ker na parkirišču ni znaka stop in po tej logiki ima un k pride iz gostilne prednost pred drugimiu glavnm kreteni od kretenov
![]()
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov