Slide je napisal/-a:dare_kr je napisal/-a:Redarji so pač ljudje s končano srednjo šolo (če sploh??) in kaj drugega, kot gledat za vetrobranska stekla in pisat rjava sporočilca (ter jih celo zatikat za brisalce

) itak ne znajo

Jah, večina ljudi s srednjo šolo je pač zahojenih debilov...
Sam imaš verjetno že najmanj magisterij v žepu...no če ga imaš, potem itak ne vem kdo ti ga je dal, ker je takšna izjava precej pod nivojem tvoje izobrazbe...
Pa še neverjetno je, koliko uporabnikov je že kaj takega izjavilo na tem forumu, potem pa čez kakih 6 mesecev, isti uporabniki sprašujejo v katero srednjo šolo se naj vpiše po končani osemletki

Al pa na kateri faks se naj čez 2 leti vpiše ko bo popravil vse popravce za četrti letnik

To pa ne leti nate...preden se razburiš

pa brez zamere
Nobene zamere, zakaj pa?? Glede moje izobrazbe res ne bi, če ta zanima, ti lahko na PM napišem, kaj imam končano, ampak to mislim, da v tem primeru ni pomembno??
Sem pa verjetno že res najmanj doktoriral iz pisanja raznih pritožb (največ redarjem) za sebe, kot tudi za kakšnega dobrega prijatelja in da se malo pohvalim: v vsaj 90% so bile pritožbe uspešne. To pomeni, da ali jim je bilo ugodeno, ali pa je stvar zastarala
In vse kar počnem tukaj je, da pač poskušam določenim pomagati in jim pač svetujem, da (če seveda nimajo preveč denarja) za male, "nepomembne" redarske kazni napišejo pritožbo!! Mislim, da je to tudi ena od funkcij, tega forumu oz. rubrike "pravni nasvet", ne??
BTW: z mestnimi redarji sem imel že kar nekaj "govornega" posla in komunikacije in lahko mi verjameš, da tisti, ki opravlja to službo, ni ravno inteligenčni biser
Nekateri se pa ob opravljanju zelo zahtevnega dela (pisanja listkov) obnašajo tako, kot da imajo najmanj doktorat v žepu (pa ne iz pisanja listkov

)