Rabite avto-nasvet obiskovalcev foruma?

Radetzky
Nov uporabnik

Kraj: Maribor

sunkovito speljevanje

Napisal/-a Radetzky Ne jul 23, 2006 1:02 pm

včeraj ponoči ob 2.45 so me policaji ustavli v mariboru in me kaznovali, ker naj bi sunkovito speljal pri turbo scuhu!!!! skratka policaj je rekel da me je videl iz bencinske črpalke ki je skoraj 100m vstran!!!! in glede na to da je včeraj bila sobota in je bilo parkirišče skoraj polno me zanima kako lahko on dokaže da sem res bil to jaz in da ni slišal koga drugega??? aja ustavli so me šele za glavnim križiščem na avtobusni postaji in ne na licu mesta kjer bi se naj to zgodilo!Prosim za pomoč!kazen za takšno speljevanje je 20.000sit če plačam v 14 dneh pa 10.000!!!aja sem študent zato mi je to kar precej denarja!!!!aja še to bi vprašal glede na to da nisem zaposlen kaj mi lahko vzamejo????

Uporabniški avatar
c.o.b.
Uporabnik

Napisal/-a c.o.b. Ne jul 23, 2006 1:10 pm

in a si sunkovito speljal ali nisi?

Uporabniški avatar
Asprex
Stalni uporabnik

Kraj: Lenart

Napisal/-a Asprex Ne jul 23, 2006 1:13 pm

In kakšno je zgledalo to sunkovito speljevanje? Itak neboš nič dosegel, ker naša ljuba država ščiti tako GOVNO kot je policija, ki si mislijo da so carji ko so v uniformi v civilu pa se tak noben ne upa prikazat, ker ve da jih bo gor dobil! :evil:

Radetzky
Nov uporabnik

Napisal/-a Radetzky Ne jul 23, 2006 1:14 pm

ja sem! vendar kaj naj zdaj!?ne gre se zato zanima če se da na to pritožit al ne!?

Radetzky
Nov uporabnik

Napisal/-a Radetzky Ne jul 23, 2006 1:16 pm

ja sej to!kr jaz sem rekel da je avto očetov in da mi je noga zdrsnila s sklopke!čeprav je on trdil da je o blo namerno!!!kaj ne potrebujejo policaji dokatzov al je dovolj da te je vido, kar dvoim da me je lahko vido 100m vstran v temi!

Uporabniški avatar
Asprex
Stalni uporabnik

Napisal/-a Asprex Ne jul 23, 2006 1:17 pm

Daj napiši tu gor po kterem členu te je kaznoval pa bom pogledal za kaj se sploh gre. Zelo verjetno je da si je to kar zmislil!

Radetzky
Nov uporabnik

Napisal/-a Radetzky Ne jul 23, 2006 1:18 pm

zvcp-1-upb3 113.člen 7. odstavek!

Uporabniški avatar
eentox
Uporabnik

Napisal/-a eentox Ne jul 23, 2006 1:19 pm

mikko je napisal/-a:prvič slišim,da ne smeš speljevati po želji lol
in kje je meja za sunkovito speljevanje?
mater so te policaji eni gnoji! :roll:

kaj ti misliš da si policaji sami izmišljujejo zakone :?:
gnoji so kvečjemu ministri pa te lulčki ko ne vejo kaj bi sploh radi!

tko da Radetzky če so te polcaji dubil da si sunkovito spelal boš pač mogu plačat kazen in jebat ga, boš pa neslednič mogu bol pazit da ne boš lih pred polcaji tega delu.

lp
Chuck Norris je enkrat prišel dvakrat

Radetzky
Nov uporabnik

Napisal/-a Radetzky Ne jul 23, 2006 1:21 pm

ja pazite to da neboste vi tud kaznovani po tem istem členu!saj v njem piše da j e tudi prepovedano imeti prižgan motor za več kot 3minute na mestu!!!!!!

Uporabniški avatar
eclipse_R
Poznavalec foruma

Napisal/-a eclipse_R Ne jul 23, 2006 1:21 pm

sunkovito speljevanje pa ustavljanje je prepovedno zaradi prevelke obrabe asfalta.. oz. to se ne dela zato, da asfalt traja dlje.. zato tak zakon.. nimam pa pojma ke je meja, kakšna merila so za to ipd.

lp
Slika

Uporabniški avatar
c.o.b.
Uporabnik

Napisal/-a c.o.b. Ne jul 23, 2006 1:25 pm

a zrd tega je tak zakon? heh ko bi biu vsaj asfalt po kermu se pelemo tok dobr da bi ga mogl čuvat..

Uporabniški avatar
Asprex
Stalni uporabnik

Napisal/-a Asprex Ne jul 23, 2006 1:27 pm

Naslov 113. člena pa je VARSTVO CEST IN OKOLJA :cry Kaki teleti so ti naši ministri, joj kak more to bolet! :jao: Zdaj vidiš za kaj si bil kaznovan, ker si "sunkovito speljal" in pri tem naredil na asfaltu 10k škode in 10k ker si mel preveč gasa in si s tem v okolje spustil 2x izpušnih plinov! :cry Tak kot je eclipse_R rekel!

Uporabniški avatar
Mad
Poznavalec foruma

Kraj: Koper

Napisal/-a Mad Ne jul 23, 2006 1:50 pm

...danes je po dolgem času spet padalo na obali ... glede na to v kakšnem stanju je asfalt tu pri nas bi prosil da se potemtakem dosledno kaznuje vsakega ki sunkovito spelje ... tako ministra kot policista :P :P :P me pa zanima kaj bo potem saj sploh speljati ne moreš po nekaterih klančkih in cestah po obali, ko so mokre ... Danes bo marsikateri turist ki ne pozna cest rabil kleparsko pomoč ... L.p. Mad
kinkyllama & Yoni fun club ...

Uporabniški avatar
_B3yBo_
Mojster foruma

Kraj: vrhnika

Napisal/-a _B3yBo_ Ne jul 23, 2006 2:03 pm

glih hotu sm uprasat kaj pa ce je mokra cesta in se ti rahlo zvrti guma k speles....pol si tud kaznovan za kr neki....

no ce pohods pol itak vrti se na povno v drugi pa 3tji...

al pa frend k ma stare 6 let gume in on tud ce ni mokro k normalno spele se zavrtijo rahlo k so ze cist plasticne (noce pa novih kupt-bumbar)....
Slika

Uporabniški avatar
Asprex
Stalni uporabnik

Napisal/-a Asprex Ne jul 23, 2006 2:10 pm

Ah tukaj je kar nekaj lukenj v zakonu. Sprva sploh v nobenem členu ni razloženo kaj je SUKNOVITO SPELJEVANJE, pa če se kolesa zavrtijo v prazno in malo zacvilijo za mene sploh ni sunkovito speljevanje, jaz lahko speljem bol sunkovito če se mi kolesa ne zavrtijo v prazno.

P.S. Mislim da bi morali linke takšnih tem posredovat kar na ministrstvo naj si preberejo. Itak jim je lažje pisat teorijo, če prakse niti sprobali niso! 8)

Vem ja, malo ga bluzim pa jebiga, če niam druga kaj zaj delat kot pa poste nabijat! :lol:

Uporabniški avatar
_B3yBo_
Mojster foruma

Kraj: vrhnika

Napisal/-a _B3yBo_ Ne jul 23, 2006 2:15 pm

to je cist res da lahko bol sunkovito speles tko da se sploh nezvrti....
Slika

milankregar
Uporabnik

Napisal/-a milankregar Ne jul 23, 2006 2:32 pm

Asprex je napisal/-a:In kakšno je zgledalo to sunkovito speljevanje? Itak neboš nič dosegel, ker naša ljuba država ščiti tako GOVNO kot je policija, ki si mislijo da so carji ko so v uniformi v civilu pa se tak noben ne upa prikazat, ker ve da jih bo gor dobil! :evil:

Pa ti si govno. Čisto prav da ga je kaznoval ...

Uporabniški avatar
Asprex
Stalni uporabnik

Napisal/-a Asprex Ne jul 23, 2006 2:40 pm

milankregar je napisal/-a:
Asprex je napisal/-a:In kakšno je zgledalo to sunkovito speljevanje? Itak neboš nič dosegel, ker naša ljuba država ščiti tako GOVNO kot je policija, ki si mislijo da so carji ko so v uniformi v civilu pa se tak noben ne upa prikazat, ker ve da jih bo gor dobil! :evil:

Pa ti si govno. Čisto prav da ga je kaznoval ...

Ah, ni nam lahko! Mile, ti si ziher policaj, resnica boli a ne? :twisted:

KeXeK
Novinec

Kraj: Pragersko + Slov. Bisterca

Napisal/-a KeXeK Ne jul 23, 2006 2:50 pm

ja tak je! tudi policaji morjo dnar sluzit, je pa res da nebi rabli za vsako pi*** gnjavit pa tezit folku. poznam primer ko je oseba dobila 700 tolarjev kazni zaradi obrabljenih brisalcev.....mislim swasta no..

Lp;
NeVi@ + ToMaZ

Uporabniški avatar
Speedfighter
Uporabnik

Kraj: Domžale

Napisal/-a Speedfighter Ne jul 23, 2006 2:52 pm

eclipse_R je napisal/-a:sunkovito speljevanje pa ustavljanje je prepovedno zaradi prevelke obrabe asfalta.. oz. to se ne dela zato, da asfalt traja dlje.. zato tak zakon.. nimam pa pojma ke je meja, kakšna merila so za to ipd.

lp

Tle sm se nasmeju! :P
Se pravi če ti otrok skoči na cesto pred avto in močno zavreš se lahk najde en policaj v bližini in ti napiše kazen za obrabo asfalta?? Lepo...
Vrni se na Pravni nasveti

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost