kandy je napisal/-a:na izpitu mi piše prepoved vožnje do 11.8.2006 se pravi..ali se smem 11.8. že vozit ali pa komaj 12.8. lahko začnem z vožnjo? gre za enomesečno prepoved
mihec3 je napisal/-a:kandy je napisal/-a:na izpitu mi piše prepoved vožnje do 11.8.2006 se pravi..ali se smem 11.8. že vozit ali pa komaj 12.8. lahko začnem z vožnjo? gre za enomesečno prepoved
Ali lahko sporočiš kaj je treba narediti, da ti za en mesec odvzamejo izpit?
Lp
mihec3 je napisal/-a:kandy je napisal/-a:na izpitu mi piše prepoved vožnje do 11.8.2006 se pravi..ali se smem 11.8. že vozit ali pa komaj 12.8. lahko začnem z vožnjo? gre za enomesečno prepoved
Ali lahko sporočiš kaj je treba narediti, da ti za en mesec odvzamejo izpit?
Lp
matevzs je napisal/-a:Ne vem sicer zakaj si dobil prepoved vožnje motornega vozila.
Po vsej verjetnosti pa bil je razlog hitrost, alko ali pa povzročitev prometne nesreče.
Jest bi kar do petnajstega podaljšal, sam ne avgusta, ampak do septembra in to 2007.
Templar je napisal/-a:matevzs je napisal/-a:Ne vem sicer zakaj si dobil prepoved vožnje motornega vozila.
Po vsej verjetnosti pa bil je razlog hitrost, alko ali pa povzročitev prometne nesreče.
Jest bi kar do petnajstega podaljšal, sam ne avgusta, ampak do septembra in to 2007.
Tole pa podpišem pa magari ob enih zjutri!!!
zGornjak je napisal/-a:Bolj ko berem tle odgovore po celem forumu se vsi delajo najbolj pametne ter nevem kaksne voznike. Pa grem stavit da se vas pol ki sucete gobec kak vi pazite furate se hujs kot tile ki so jih nazalost dobli. Amen. Drugace pa a lahk das sliko te nesrece? :P
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov