sasiti je napisal/-a:Danes me je ustavil policaj, ker mi je pri prehitevanju nameril hitrost 107 kmh (kjer je omejitev 90 - izven naselja namreč). Dal mi je kazen. Kokr so mene učil, lahko pri prehitevanju prekoračiš hitrost, vendar jo moraš potem zmanjšati na dovoljeno. Ko sm policaju to rekel, se mi je režal, da ne smeš prehitevat nad 90 kmh!!! Halo!!! Kaka logika je to - a naj prehitevam z 90,001 kmh in čakam na čelaka?!
Zanima me sam, ali je kazen upravičena?
sasiti je napisal/-a:Danes me je ustavil policaj, ker mi je pri prehitevanju nameril hitrost 107 kmh (kjer je omejitev 90 - izven naselja namreč). Dal mi je kazen. Kokr so mene učil, lahko pri prehitevanju prekoračiš hitrost, vendar jo moraš potem zmanjšati na dovoljeno. Ko sm policaju to rekel, se mi je režal, da ne smeš prehitevat nad 90 kmh!!! Halo!!! Kaka logika je to - a naj prehitevam z 90,001 kmh in čakam na čelaka?!
alien-w je napisal/-a:Res je tako, tudi pri prehitevanju ne smeš povečati hitrosti nad dovoljeno. Niti za kratek čas.
soso je napisal/-a:alien-w je napisal/-a:Res je tako, tudi pri prehitevanju ne smeš povečati hitrosti nad dovoljeno. Niti za kratek čas.
Mah saj vcasih sploh vec ne ves kaj je res in kaj ne!Eni trdijo tako ,drugi drugace. Na izpitni uri ,res ,da je od tega ze 8 let, sam glede tega ne vem ,ce se je kaj spremenilo, mi je gospod iz komisije rekel ,ko smo prispeli nazaj na AMZS ,da kljub temu ,da sem naredil izpit bi lahko bil malo bolj siguren pri prehitevanju pocasnejsega vozila ,ki sem ga prehiteval,ko je vozil cca 75 km/h, jaz pa pri prehitevanju nisem upal prekoraciti dovoljene hitrosti 80 km/h in sva se kar nekaj casa po dvo pasovnici vozila skoraj vzporedno. Torej rekel je ,da ,ko sem prehiteval ,bi moral prekoracit dovoljeno hitrost ,za toliko ,da bi lahko vozilo varno prehitel ,in povedal ,da to se bolj nanasa za navadne ceste-enopasovnice. LP
milankregar je napisal/-a:AudiRSboy je napisal/-a:ne dovg nazaj so mene ucil da ti lahko prekoracn dovoleno hitrost ce prehitevas!!!...k se vrnes nazaj na pozicijo pa mors zmansat hitrost na dovoleno....
Zdaj boste še rekli, da če voziš po levi ti ni treba upoštevat omejitev, če voziš po desni pa jih moraš!?![]()
Polooo je napisal/-a:
Pol bi po tvoje lahko na avtocesti firu 210, ker si prehitevu voznike na voznem pasu?
se popolnoma strinjam s taboPolooo je napisal/-a:sasiti je napisal/-a:Danes me je ustavil policaj, ker mi je pri prehitevanju nameril hitrost 107 kmh (kjer je omejitev 90 - izven naselja namreč). Dal mi je kazen. Kokr so mene učil, lahko pri prehitevanju prekoračiš hitrost, vendar jo moraš potem zmanjšati na dovoljeno. Ko sm policaju to rekel, se mi je režal, da ne smeš prehitevat nad 90 kmh!!! Halo!!! Kaka logika je to - a naj prehitevam z 90,001 kmh in čakam na čelaka?!
Pol bi po tvoje lahko na avtocesti firu 210, ker si prehitevu voznike na voznem pasu?
BOZL4 je napisal/-a:se popolnoma strinjam s taboPolooo je napisal/-a:sasiti je napisal/-a:Danes me je ustavil policaj, ker mi je pri prehitevanju nameril hitrost 107 kmh (kjer je omejitev 90 - izven naselja namreč). Dal mi je kazen. Kokr so mene učil, lahko pri prehitevanju prekoračiš hitrost, vendar jo moraš potem zmanjšati na dovoljeno. Ko sm policaju to rekel, se mi je režal, da ne smeš prehitevat nad 90 kmh!!! Halo!!! Kaka logika je to - a naj prehitevam z 90,001 kmh in čakam na čelaka?!
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov