DrMr je napisal/-a:... avtocesta!!!! prehitevalni pas je za prehitevanje, vozni pas pa je za vožnjo,... torej Audi ne sme prehitevat po desnem-voznem pasu, torej ga ne moreš ruknit... ata pa si naj malo D ogledalo naštela, ker zgleda da je nevaren voznik...
smuky je napisal/-a:moj foter je zelo dober šofer in njegove nesreče so zelo redke...![]()
mislim da me nisi razumel ker audi ga ni prehiteval po desnem pasu ampak je pač pred njim šel na vozni pas in moj foter tega ni opazu in zato ga je ruknu..
esem je napisal/-a:Bolj kot tvoje razburjanje (kaj pa je definicija dobrega šoferja - vsekakor ne to, kar si ti napisal - da ima redko nesreče?) bi pomagalo, če bolj natančno poveš, kako se je to sploh zgodilo. Tvoj oče je lahko kriv edino v primeru, če je na prehitevalnem pasu zmanjšal hitrost oz zaviral in tako dobil Audija na bok. Če je bil prej Audi za njim, sta samo dva scenarija - ali ta ali pa je Audi pospeševal/prehiteval. To. da je Audi klical policijo prvi, lahko kaže na to, da se je morda tudi s tem hotel oprati. Že ve zakaj.
lp
smuky je napisal/-a:esem je napisal/-a:Bolj kot tvoje razburjanje (kaj pa je definicija dobrega šoferja - vsekakor ne to, kar si ti napisal - da ima redko nesreče?) bi pomagalo, če bolj natančno poveš, kako se je to sploh zgodilo. Tvoj oče je lahko kriv edino v primeru, če je na prehitevalnem pasu zmanjšal hitrost oz zaviral in tako dobil Audija na bok. Če je bil prej Audi za njim, sta samo dva scenarija - ali ta ali pa je Audi pospeševal/prehiteval. To. da je Audi klical policijo prvi, lahko kaže na to, da se je morda tudi s tem hotel oprati. Že ve zakaj.
lp
moj foter je zelo dober šofer in verjemi mi na besedo...
to če je zaviral ali ne nevem...
v glaunem audi je bil na prehitevalnem za njim in pol kar na enkrat mu je bil bočno na voznem pasu in moj foter je reku da ga ni opazu.je pa čisto možno da ga je imel na mrtvem kotu ker ko je pogledal v desno stransko ogledalo ga ni videl...
moj foter pravi da je delno tudi audi kriv ker nesreča je bila storjena in on je pobegnu s kraja nesreče....
mistervegas je napisal/-a:kot sem ze zgoraj napisal se tudi z pugijom strinjam. spregledal je avto na desnem pasu, če mu je bil v mrtvem kotu torej ni prehiteval audi. Ti se lahko komot po desnem pasu pelješ isto hitro kot voznik na levi, lahko še malo hitrej.
smuky je napisal/-a:moj foter je zelo dober šofer in njegove nesreče so zelo redke...![]()
mislim da me nisi razumel ker audi ga ni prehiteval po desnem pasu ampak je pač pred njim šel na vozni pas in moj foter tega ni opazu in zato ga je ruknu..
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov