GIOVANNI RACER je napisal/-a:Recimo da je avto dokaj vpadljiv, peugeot 206 cc.... praske zgledajo popolnoma, namerne s ključem po vseh straneh avta. Tako da je edina opcija, barvanje kompletnega vozila. Na mojo žalost živim v kraju, kjer mlajša populacija v življenju ne pozna nič drugega kot celodnevno popivanje, vlečenje trave, in ostalih kriminalnih dejanj....In potem pa je taka zgodba, če nimam jaz potem pa tudi on ne bo...in "prask" po plehu.....primitivci, ni kaj.... vsi so pogumni anonimneži, nihče pa ni tako pogumen da stopi do človeka in mu kaj v obraz reče. Najlažje je po plehu s ključi potegnt, ker veš da te avto ne bo nazaj.....
In to pomeni, da mi ni pomoči, razen da olajšam svojo denarnico za cca. 1000 EUR?
Rjuhar je napisal/-a:Sicer je normalno, da si to naredil, ampak skoda je, da si ze sel delat zapisnik. Sicer je to, kar bom zdaj napisal rekla-kazala ampak iz dovolj zanesljivih virov: INTERSPAR oz Citypark v Ljubljani ima zavarovano parkirišče. Tam parkiraš, gres na info, poklicejo policijo in to je to.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov