AndrejD je napisal/-a:Povzročitev prometne nesreče 40k + mesec prepovedi
Cash je napisal/-a:Ma čaki, kaj zdej je za vsako nesrečo, ki jo povzročiš 40 jurju, al kaj, pa tud če samo oplazneš recimo avto na parkirišču, al kako je to mišljeno?
fare je napisal/-a:uf, ok dnar že razumem ampak prepoved pa saj sem sebi skodo naredo kaj ima to opraviti.. mislim zakaj prepoved?AndrejD je napisal/-a:Povzročitev prometne nesreče 40k + mesec prepovedi
AndrejD je napisal/-a:fare je napisal/-a:uf, ok dnar že razumem ampak prepoved pa saj sem sebi skodo naredo kaj ima to opraviti.. mislim zakaj prepoved?AndrejD je napisal/-a:Povzročitev prometne nesreče 40k + mesec prepovedi
Če si bil samo ti udeležen pol verjetno neboš dobil prepovedi 40 jurjev za povzročitev pa ti ne uide... + postavitev in cena novega znaka
g.Kromfelna je napisal/-a:Potem pa ni čudno, da nekateri nočejo klicat policije ob prometni nesreči. To pomeni takoj izgubo kupončka, zraven pa še nagradnih 40kSit. Se mi pa zdi, da te kazni ne podarijo vedno. Pridejo, naredijo zapisnik in odidejo --> vsaj tako je meni znano.
Cash je napisal/-a:Če se ne motim, po 3 letih. Naj še nekdo potrdi, ker nisem 100%
Gume vse 4 zimske voženi 1 sezono. Hitrost pa cca 55km/h. cesta pa polita z alkoholom in ostanki razbitih flaš, ker cesta pelje mimo mestnega parka kjer ga full pijejo. Policaj mi je reko, da bi v tem primeru mogo vozit 20ko in da sem imel neprilagojeno hitrost voznim razmeram. Pa sem reko da se on vsede v avto in poglada če on vidi kak je na vozišču? reko je ja saj vem da je cestišče umazano ampak je kar je in zakon je zakon!hitri tdi je napisal/-a:Kaj pa gume,in hitrost ki si jo imel samo uprašam
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov