klepar999 je napisal/-a:Zdravo, rabim nekakšno pomoč pri reševanju primera kako priti do denarja. Avtomobil ima stranka, vzrok neplačila naj bi bil predrago popravilo. Avtomobil sem popravljal doma (šušmarija) ni nobenega računa razen od nadomestnih delov.
Kdo ve kakšni so postopki glede tožbe? Imam kakšno šanso da še kdaj vidim ta denar?
Hvala za odgovore !
klepar999 je napisal/-a:Zdravo, rabim nekakšno pomoč pri reševanju primera kako priti do denarja. Avtomobil ima stranka, vzrok neplačila naj bi bil predrago popravilo. Avtomobil sem popravljal doma (šušmarija) ni nobenega računa razen od nadomestnih delov.
Kdo ve kakšni so postopki glede tožbe? Imam kakšno šanso da še kdaj vidim ta denar?
Hvala za odgovore !
Jeremy Clarkson je napisal/-a:You can not be a true petrolhead until you have owned an Alfa, until you have experienced that roller-coaster of pain, disappointment and agony for that brief moment, when everything works.
PiLLLe je napisal/-a:Da sm jst na tvojem mestu bi zahteval dnar za material za ostalo pa reces da noces imeti problemov ker pac opravljas dejavnost na crno. Glede na to da je stranka ocitno ves kje stanuje, se ksne tedn po tem odpravis do njega in mu ga sesujes celega. To ti uzame 5 min dela in ena zelezna palca
Razbijes pa use kar se dace je lahk on đubre si lahk tut ti
Hvala za odgovore !
Roks85 je napisal/-a:bass si ti mogoče bruc kere pravne fakultete?
Mislim haloo folk, kaj te vi vidite tu nelegalnega? Sej nima "dejavnosti" če enemu popravi nekaj. Isto bi lahko pol rekli da sem rabljeni avto prodal nelegalno, ker sem ga pač prodal ceneje kot bi ga kaki pooblaščeni "dealer"... Mislim dajte malo razmislit predno pišete bedarije....
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost