IcEm4n je napisal/-a:se mi je podobno zgodil pol leta nazaj pozn zvečer (ko je bla že tema), ko se mi je kaps čist na rit nalimu (no najprej čist lepo pelu, pol pa kr naenkrt čist za ritjo), ne vem, a me je hotu "nategnt", da bi potegnu. Škoda, k tkrt nism po bremzi![]()
lenivec je napisal/-a:zajec je laufal preko ceste, tik pred mojim avtom, onadva zadaj ga nistamogla videt....
kaj mi more?
hovi je napisal/-a:lenivec je napisal/-a:zajec je laufal preko ceste, tik pred mojim avtom, onadva zadaj ga nistamogla videt....
kaj mi more?
Je slatncan povedal lep primer, da če sta 2 in da nimaš prič? pol pa si v temi
Glede tega da se vodijo evidenca, mislim da bo glavni na komisijski postaji raje dal vpis da sta bila ta 2 na nujni vožnji, kot pa da bo njegova policijska postaja na slabem glasu (odvisno kak kje, po mojem)
slatncan je napisal/-a:no jas sem tisti kolega ko sta se mi prilepila na rit in mi z dolgimi svetla v rit...fitna je bla v tem(za tiste ki veste kje je pristava pri mestinju) da je cca 800m dolga ravnina in naselje...škif se mi je na vrh brega nalepil na rit in z dolgimi sveto, hoto je da potegnem v naselju in mu pobegnem, kjer bi me on lahko zahaklal pa gnjavo...
kar se pa tiče da se mi zabije v rit...poznam primer ko se je ženska peljala po cesti in zabremzala, ker je hotela zavijat v levo na križišču...škifa sta se ji zabila v rit, nato sta trdila da sta bla na nujni vožnji, in imela luči ter sireno in da se ženska ni umaknila...ženska seveda avtomatsko kriva, sploh pa ni mogla spodbijat ker sta bila 2 v avtu ona pa sama...ka češ pol narest?pomojem se ne splača spuščat pa pritoževat, ker boš zagono več keša kot pa pridobil, dosego pa neboš itaq nič če si sam v avtu...
lp, slatncan
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov