Kritik je napisal/-a:Ja... sej imamo vsi svoje slabe dneve... ne morš zamerit, pač je človek kot vsi ostali... če bi se meni opravičil, bi bilo popolnoma dovolj.... moje mnenje pač. To da pa ni govoril lepe slovenščine me pa tudi nebi motilo.... je pa res, da bi se malo bolj delal neumnega da ga ne razumem.. :P
HONDEK je napisal/-a:pa pusti ga navsezadnje če se ti je opravičo pa le mogoče ni slabi človek
acom je napisal/-a:HONDEK je napisal/-a:pa pusti ga navsezadnje če se ti je opravičo pa le mogoče ni slabi človek
OK upravičil se je, mu lahko šteješ v plus.
Samo 95% ljudi se inšpektorju ne bi upalo pritožit in bi bili lepo tiho. On zanič svojo službo opravlja, ljudje pa trpijo. Lahko da se mu to dnevno dogaja. Ena pritožba ga v službi ne bo nič stala, če jih pa pogosto dobiva (to stalno dela) ga bodo pa malo potipali koliko ima sploh pojma o svojem delu. Mislim da je tule pritožba upravičena. Ča ga jaz ali pa ti v službi userjem me tudi opozorijo.
acom je napisal/-a:HONDEK je napisal/-a:pa pusti ga navsezadnje če se ti je opravičo pa le mogoče ni slabi človek
Samo 95% ljudi se inšpektorju ne bi upalo pritožit in bi bili lepo tiho. On zanič svojo službo opravlja, ljudje pa trpijo. Lahko da se mu to dnevno dogaja. Ena pritožba ga v službi ne bo nič stala, če jih pa pogosto dobiva (to stalno dela) ga bodo pa malo potipali koliko ima sploh pojma o svojem delu. Mislim da je tule pritožba upravičena. Ča ga jaz ali pa ti v službi userjem me tudi opozorijo.
Pudgar Uroš je napisal/-a:acom je napisal/-a:HONDEK je napisal/-a:pa pusti ga navsezadnje če se ti je opravičo pa le mogoče ni slabi človek
Jaz osebno mislim da je čisto preveč ljudi ki svojo delo opravljajo malomarno. Navkljub opravičilu bi njegovim šefom poslal pismo nezadovoljstva. Ne bi ga pa ravno tožil.
michelin je napisal/-a:opravičilo sprejmi ! a lahko poveš kje je ta tehnični pregled
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov