drigy je napisal/-a:A tist radar na AC pred glavno cestninsko proti Kopru uradno obratuje? Furu sm malce pod 170km/h mim pa me je sliku. Bla je gužva pa lahko, da sm spregledu znak za radar (če ga ni, potem ne morem dobiti kazni) al pa znak za omejitev hitrosti na npr. 100km/h
Jst spadam pod Senožeče =)
cakani je napisal/-a:drigy je napisal/-a:A tist radar na AC pred glavno cestninsko proti Kopru uradno obratuje? Furu sm malce pod 170km/h mim pa me je sliku. Bla je gužva pa lahko, da sm spregledu znak za radar (če ga ni, potem ne morem dobiti kazni) al pa znak za omejitev hitrosti na npr. 100km/h
ce je omejitev 130 nerabi biti nobeno opozorilo za radar, senozece je radar na 130km/h, torej ce te je sliku (si vidu da tje slikau torej svetlobni blisk ali samo predvidevas to?) nekje okoli 160km/h bos pac dobu kazen v roku 2 mesca max neki tazga jein ce te je ujel 2x v isti furi bos dobil 2 kazni to pa je res malo smesno vprasanje
maky je napisal/-a:cakani je napisal/-a:drigy je napisal/-a:A tist radar na AC pred glavno cestninsko proti Kopru uradno obratuje? Furu sm malce pod 170km/h mim pa me je sliku. Bla je gužva pa lahko, da sm spregledu znak za radar (če ga ni, potem ne morem dobiti kazni) al pa znak za omejitev hitrosti na npr. 100km/h
ce je omejitev 130 nerabi biti nobeno opozorilo za radar, senozece je radar na 130km/h, torej ce te je sliku (si vidu da tje slikau torej svetlobni blisk ali samo predvidevas to?) nekje okoli 160km/h bos pac dobu kazen v roku 2 mesca max neki tazga jein ce te je ujel 2x v isti furi bos dobil 2 kazni to pa je res malo smesno vprasanje
a ni tam celo eno zmanjšanje oz omejitev hitrosti zaradi klanca in vetra?
drigy je napisal/-a:... Bla je gužva pa lahko, da sm spregledu znak za radar (če ga ni, potem ne morem dobiti kazni) al pa znak za omejitev hitrosti na npr. 100km/h...
mire je napisal/-a:ukrades 5 m3 u enem dnevu in samo eno moras vrnit
samo je en problem da jih v celi sloveniji ni 5![]()
adis je napisal/-a:itak kr še enkrat tm čez pa gasa pa poglej al je blicnlo al ni....hahahha
če se je zabliskalo in če nisi peljal po omejitvi potem veš da kazen sledi oz. lahko da bo kazen lahko da nebo, če pa je tm tabla da je radar potem boš fasu kazen in to je to....preprosto sej zato so tm table k opozarjajo voznike da zmanjšajo hitrost
drigy je napisal/-a:Furu sm malce pod 170km/h mim pa me je sliku
drigy je napisal/-a:Vseen je tm omejitev 130 =)
drigy je napisal/-a:Vseen je tm omejitev 130 =)
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov