Hja, ko sem sklepal kasko sem se odločil za 5% odbitno franšizo.
Zaradi 500€ me ne bo pobralo
Zakaj in kako pa je škoda narasla pa je takole - ker sem zapeljal v potok je avto zajel vodo do (in ne ČEZ) voznikov sedež. Potem pa se je cel postopek vlekel in med tem je sijalo sonce, padal dež, ogromno vlage, ki je izklapevala in kondenzirala... In tako je v kabini crknila še tista elektrika, ki ni bila v vodi.
Na servisu nič ne delajo brez zelene luči zavarovalnice, zavarovalnica ne da zelene luči če so stroški na uč... in pri toliko škode so tudi na servisu čakali cene določenih delov. Pride 1. predračun, pa spet par dni do ogleda, pa pride 2. predračun... in danes sem tukaj.
Če bi že pri prvem ogledu cenilec (po dveh dneh) vsaj odprl vrata bi videl vodo (pa saj sem napisal v zapisnik obprijavi). Takrat bi bilo mogoče za 7K € škode in bi se zadeva popravljala.
Kar pa se popravila tiče pa vsi dobro vemo kako se razumeta voda in elektrika - če hočeš zadevo dobr zrihtat moraš vse zamenjat (tuki je crknu tudi računalnik od DGS menjalnika). Pa še v zicih znajo že tudi gobe poganjat...
Aja, če kdo kupi brezhibno in lepo vzdrževano 2.0 TDI mašino s 140KM in 50.000 km naj se le javi