NoFX je napisal/-a:On tebe tožit ziher ne more. Samo je pa glupo, da ma kazen za pobeg iz kraja prometne nesreče, ker mu je kamen priletel na tvojo šipo.. kaj nimaš zavarovanih stekel?
zmeden je napisal/-a:ja če mu je policija dala še kazn pol res ne vem kk te bo tožu,sicer preveč pametn pa spet ne morm bit ker nism pravnik! sam moj odgovor je še vseen da te ne more nič!
lp Robi
Rossoner je napisal/-a:ne, nimam zavarovanih stekel...star avto pač in mam sm osnovno...
kao reku da me bo za krivo ovabo, pa sej policija že ugotovla da on kriv sj je konc koncu njemu izdala plačilca??
sašo5 je napisal/-a:kolesar je napisal/-a:prav mu je
...točno tako, če bo še sral, mu povej da boš ti njega tožil za prestan strah...
in še premal so ga "drapnili"....
abbe je napisal/-a:sašo5 je napisal/-a:kolesar je napisal/-a:prav mu je
...točno tako, če bo še sral, mu povej da boš ti njega tožil za prestan strah...
ja valda ja.
mislm a je kdo pomislu da tovornjakar ni vedu zakaj se gre.seprau ce te en kr ustavla na cesti pa to,poj koj ves da si mu sipo pocu.djte bit pametni an.jst se tut neb ustavu,glede na to kasne manijake mas na cesti.
sašo5 je napisal/-a:abbe je napisal/-a:sašo5 je napisal/-a:kolesar je napisal/-a:prav mu je
ja valda ja.
mislm a je kdo pomislu da tovornjakar ni vedu zakaj se gre.seprau ce te en kr ustavla na cesti pa to,poj koj ves da si mu sipo pocu.djte bit pametni an.jst se tut neb ustavu,glede na to kasne manijake mas na cesti.
manijaki so tovornjakari - sploh te "kiperaši" ..kaj ni vedel..... p....jim m...... nalagajo na 12 ton registracije 15 in več - oni so tudi edini in glavni razlog za tako "sfukane" ceste kot jih imamo pri nas.....
P.S zakaj misliš , da iz Nemčije vozijo 7/8 let stare tovornjake, ki so kot novi? Zato, ker se tam ve, če piše v prometni nosilnost 7 ton je to 7 ton, naj probajo tam naredit "pizdarijo" na kaki cesti...
vinccent je napisal/-a:bravo bravo! Točno, jaz bi dal tebi 2x več kazni. Revček jokaš za kamenček....ko da je zdaj on kriv. Še čudno da nisi rekel, naj ti osebno povrne stroške za šipo...pa še duševne bolečine uveljavljal.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 5 gostov