rekel je da ce bi pihnil 0.30 bi mi uzel izpit... ali potem nisem dobil nic kazni za 0.29 ? ali kako gre to?
koliko je 0.29 po tastarem zakonu?
hvala

Zodd je napisal/-a:ravno sem pihnil 0,29 spil sm pa 0.6 zganje in 2 pira v roku 40 min potem se v avtopralnici cakal se kakih 20 min in cez 10 min me ustavi kaps zaradi prehitre voznje, prehiteval sem v naselju hitrost mislim da 72km/h 250 euro kazni... 125 ker bom placal jutri
rekel je da ce bi pihnil 0.30 bi mi uzel izpit... ali potem nisem dobil nic kazni za 0.29 ? ali kako gre to?
koliko je 0.29 po tastarem zakonu?
hvala
Scorp84 je napisal/-a:Da si še js sposodim kratko uprašanje![]()
Dva tedna nazaj me je v ljubljani slikal parkirani beli ford focus karavan. Njega sem dostikrat videl v ljubljani ko slika, sam je bila vedno 100m kasneje policija pa ustavljala.
Videl sem tisti rdeč flash tko da so me 100% slikali, sam še zmeraj nisem nič dobil domov. Drugo kar me zanima ali slikajo v tistem trenutku kolikor voziš, ali recimo 100m prej merijo pol pa slikajo ko si bližje?
Zodd je napisal/-a:SRECEN sem da je bilo samo toliko ker ce bi zahodu gas orenk bi blo 100+ tko da za hitrost me boli falus... sm veseu da je blo sam 72 al 76.. dobu sm se 3 pike
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost