Casper1 je napisal/-a:Zadnje čase se mi je po slučaju neljubih dogodkov nabralo nekaj malega kazenskih pik, zdej me pa zanima če se da mogoče kej na netu ali kako drugače pogledati koliko teh kazenskih pik že pravzaprav imam.
TX
Casper1 je napisal/-a:Zadnje čase se mi je po slučaju neljubih dogodkov nabralo nekaj malega kazenskih pik, zdej me pa zanima če se da mogoče kej na netu ali kako drugače pogledati koliko teh kazenskih pik že pravzaprav imam.
TX
peaceboy je napisal/-a:Casper1 je napisal/-a:Zadnje čase se mi je po slučaju neljubih dogodkov nabralo nekaj malega kazenskih pik, zdej me pa zanima če se da mogoče kej na netu ali kako drugače pogledati koliko teh kazenskih pik že pravzaprav imam.
TX
Baje, da ni preveč dobro vrtat. Če imaš čez 18, ti itak nič ne preostane, kot na novo delat. Če pa gre dve leti (mislim, da je še vedno dve leti) mimo od prvega prekrška, gre pa itak vse na nulo.
gapi123 je napisal/-a:zdravo ce kdo potrebuje prodam moje tocke imam izpit a,b,c,e kategorije poslji mail ducatifan2@yahoo.com samo resni. kazenske tocke naprodaj
blackmagic je napisal/-a:Baje se ti točke odštejejo po preteku dveh let od zadnjega prekrška.
Če narediš nov prekršek za pike prej, stare točke ostanejo , prištejejo se nove in veljajo spet 2 leti.![]()
Torej 2 leti brez prekrškov za točke , da se izbrišejo.
sašo5 je napisal/-a:.....zakaj ne uporabljate možnosti, da ko dosežeš 14 točk, se prijaviš v šolo varne vpžnje(včasih je bilo 130 eur) in s potrdilom nato na UE "izbrišeš" polovico točk(torej ti ostane 7) možno je pa enkrat na leto....
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov