Rabite avto-nasvet obiskovalcev foruma?

Uporabniški avatar
primozek68
Poznavalec foruma

Nasilje policistov PPP Ljubljana

Napisal/-a primozek68 Po dec 14, 2009 10:53 am

Policist nas ustavi (sedel sem spredaj desno) z svetlobnimi signali. V sekundi je ob desnem oknu, meri vame s pištolo in vpije: Ven iz avta.

Odpnem pas, odprem vrata nakar me z eno roko potegne ven, zbije na tla in 2x udari, enkrat po roki in glavi. Vpije : roke na hrbet. Jaz avtomatsko, da mu pokažem, da se ne mislim upirat roke namesto na hrbet dam narazen in šele ko je še enkrat ponovil ukaz, sem jih dal na hrbet, da me je lahko uklenil. Nenamenoma, v šoku. Tako ležim 10 min, nakar se poberem, saj sem ležal na mokrem. Postopek je nadaljeval zalo arogantno, žaljivo. Nato sem ga začel močno zmerjati, . Po končanem postopku me odklene, me napoti v naše vozilo, češ, naj počakam. Po 10 minutah mi v naročje vrže plaćilni nalog, na koncu katerega piše: Ni podpisal! Vročeno na kraju.

Vse v redu. Priznam 1.) razžalitev uradne osebe, 2.)nenošenje osebne izkaznice

Ne priznam: 3.) varnostni pas 4.)oviranje postopka 5.) odpiranje vrat med vožnjo 6.) da nisem hotel podpisat

Kazen za pas smo dobili vsi 3je v avtu, četudi smo bili pripeti vsi. Postopka nisem mogel ovirati, ker sem vklenjen ležal na tleh dobrih 10 minut, preostali čas pa sem stal vklenjen.

Kaj lahko naredimo. Ostane naša beseda proti njihovemu poročilu o postopku.

Kazen znaša 1150 €, polovička 575€. Danes gremo vsi 3je na Brdo, da vidimo, ali nam bo kdo pripravljen prisluhniti. To je na kratko. Policista: Klep in Sandi Sheikha.
Sex turns gay people into Mexicans.

Uporabniški avatar
damjan
Poznavalec foruma

Kraj: črnomelj

Napisal/-a damjan Po dec 14, 2009 11:26 am

okej najprej povej zakaj so vas ustavli in zakaj z lučkami....je bil pobeg ali kar tako???če ste bli pretepeni zaradi ljubega miru in res niste nič krivi,ti pomaga le odvetnik....
čeprav mi tale napisana zgodba malo smrdi in se mi zdi neverjetna....mogoče se motim...

resnično mi smrdi tole....sm še enkrat prebral zdj:
kazen ste dobili za pas in za odpiranje vrat med vožnjo med drugim....
da niste slučajno bili neprivezani vsi in so vas ustavljali nekje,vi ste pa samo naprej po gasu šli....nato ste se lepo privezali....zakaj ste vrata odpirali med vožnjo nevem....potem ko so vas ustavli ste bli pa kao vsi privezani in kao niste imeli pojma o očitanih zadevah....
da bi s pištolo meril vate????tole mi je malo boso vseskupaj res....
kako pa njihova imena veš?
a nimajo večinoma osebne identifikacijske številke na našitkih na uniformah?
povej malo več...
moje mišlenje je,da se mi zdi zgodba prenapihnjena....
čeprav nemaram policije

Uporabniški avatar
marko01
Poznavalec foruma

Kraj: Maribor

Napisal/-a marko01 Po dec 14, 2009 11:32 am

in zakaj so vas ustavljaji, pa svetujem ti da pobrišeš imena policistov !!
Lp by Mare

Uporabniški avatar
Vz_ace
Novinec

Napisal/-a Vz_ace Po dec 14, 2009 11:33 am

...verjetno se kot ovčke že niste obnašali, ali pač? ;)
**classic power-original power!**

Uporabniški avatar
BBS
Uporabnik

Kraj: Kočevje

Napisal/-a BBS Po dec 14, 2009 11:34 am

Kaj ste pa delali da vas je ustavil?
Nekaj ste že morali, ni vas kar tako?

Ti, primožek, tudi nisi znan na tem forumu po neki resnosti in zaupanju.

Uporabniški avatar
primozek68
Poznavalec foruma

Napisal/-a primozek68 Po dec 14, 2009 11:36 am

Ker smo se 500m pred tem peljali mimo prometne nesreče, z upočasnjeno hitrostjo in sem jaz poznal enega od udeležencev,ki je stal ob cesti. Zato sem odprl okno in pokomentiral (neartikulirana gesta, ker sva neprijatelja). Še vedno se mi ne zdi dovolj tehten razlog, da te rastamburajo kot kriminalca.

Da še dodam, policist Sheikha je bil uraden. Klep pa je 2x udaril in meril s pištolo.

Sej sem se že sprijaznil, brez zunanjih prič (ki jih ni, ob cesti ni nobene stavbe) bom pač plačal. Taka je ta država, policijska. Samo nasvet: odgovorite samo, ko vas uprašajo, ker lahko naletite na policaja, ki je hitro užaljen, to pa stane 417 €.

edit: priimke imajo na uniformah in na koncu naloga.

Uporabniški avatar
jay
Mojster foruma

Kraj: Mb-Ruše

Napisal/-a jay Po dec 14, 2009 11:39 am

pa verjemi, da nisi plačal zadnje kazni 8)
te bodo še fajn imeli "na piki"

primozek68 je napisal/-a:Ker smo se 500m pred tem peljali mimo prometne nesreče, z upočasnjeno hitrostjo in sem jaz poznal enega od udeležencev,ki je stal ob cesti. Zato sem odprl okno in pokomentiral (neartikulirana gesta, ker sva neprijatelja).

če si se pri nesreči drl potem si predstavljam, kako ste se obnašali, ko vas je policaj ustavil.
primozek68 je napisal/-a:
Odpnem pas, odprem vrata nakar me z eno roko potegne ven, zbije na tla in 2x udari, enkrat po roki in glavi. Vpije : roke na hrbet.

to se nimaš kaj pritoževat. Jaz sem v Nemčiji "pozabil" in odprl pomotoma vrata sem takoj dobil pendrek na vrat. VRAT se ne odpira, sploh ko te lovijo z lučkami.

imate srečo, da vas niso ustavli v Srbiji, Ukrajini ali Rusiji.
Nebi dobil samo 2x po buči, ampak bi spal malo z podganami.
Zadnjič spremenil jay, dne Po dec 14, 2009 11:46 am, skupaj popravljeno 2 krat.
Slika
dB team united
16. dB awards 2009
Slika
irmscher vectra C GTS

Uporabniški avatar
primozek68
Poznavalec foruma

Napisal/-a primozek68 Po dec 14, 2009 11:40 am

Nč hudga, prekrška nisem imel že 3 leta, ustavljen vsaj 2x na mesec ( ponoči domov).

Uporabniški avatar
Vz_ace
Novinec

Napisal/-a Vz_ace Po dec 14, 2009 11:43 am

je.biga. včasih se je boljš v jezik pajsnt;). Ali pa odvisno od tega- kaj ti več (manj) pomeni: "polna" denarnica ali olajšana duša...;)
**classic power-original power!**

Uporabniški avatar
BBS
Uporabnik

Napisal/-a BBS Po dec 14, 2009 11:43 am

:D Pokomentiral si nesrečo?

Si prav predstavljam kako ;) Mislim, da ste si zaslužili.

Uporabniški avatar
primozek68
Poznavalec foruma

Napisal/-a primozek68 Po dec 14, 2009 11:49 am

Jay: preden sem odprl vrata, me je Klep prijazno povabil iz vozila, s pištolo čez šipo in z ukazom ven iz avta.

Nč, gremo zdej na Brdo po nadaljnje info.

Uporabniški avatar
damjan
Poznavalec foruma

Kraj: črnomelj

Napisal/-a damjan Po dec 14, 2009 11:51 am

kakšne so bile pa tvoje besede čez odprto okno pri prometni nesreči?

Uporabniški avatar
BBS
Uporabnik

Napisal/-a BBS Po dec 14, 2009 11:55 am

damjan je napisal/-a:kakšne so bile pa tvoje besede čez odprto okno pri prometni nesreči?

Bom jaz povedal:

Hahaha, ********* ti ******, heheh, ****. Nekaj takega ;)

Uporabniški avatar
ban
Mojster foruma

Napisal/-a ban Po dec 14, 2009 11:57 am

damjan je napisal/-a:kakšne so bile pa tvoje besede čez odprto okno pri prometni nesreči?

j***** ti m***** u k******* :lol:

FLINK
Uporabnik

Kraj: Novo mesto

Napisal/-a FLINK Po dec 14, 2009 11:58 am

Verjetno, da bi te policist kr brezveze ustavljal z luckami in meril vate s pistolo?
Pomoje tale zgodba sploh ni za na internet-za moje pojme delas iz sebe b***** bolj kot ne. Že z dejanjem, ko si delal budalo iz sebe pri nesreci, ki se je zgodila.
Lp
:)

Uporabniški avatar
Uribobo
Novinec

Napisal/-a Uribobo Po dec 14, 2009 12:00 pm

Naki je moglo bit hujšga , ker kar tako nebi meril z pištolo prot teb ane. :ue

Uporabniški avatar
Žiiga
Stalni uporabnik

Kraj: Ljubljana Bežigrad

Napisal/-a Žiiga Po dec 14, 2009 12:09 pm

Na uniformah imajo že kar nekaj časa samo ID številko. Časi priimkov so mimo ;) Kaj si ti gledal nevem.

Kako ti sploh pade na pamet, da komentiraš nesrečo iz vozila? S tem ogrošaš druge udeležence v prometu, sploh ob nesrečah je ponavadi bolj kaos, taki ljudje, ki se ustavijo in iz avta komentirajo pa tam nimajo kaj iskati

Z ljubljanskimi policisti imam pa do sedaj zelo dobre izkušnje. Nasplošno z vsemi. Vozim pa po predpisih in imam neko oliko, ki jo potrebuješ pri komuniciranju, še posebej s policisti
Slika
Koni Sport Adjustable Dumpers, Renault sport CV axles, Renault sport suspension arms with powerflex, Williams front subframe, Williams cams, Custom made hydraulic hoses, custom made exhaust system

Uporabniški avatar
kolesar
Poznavalec foruma

Kraj: štajerska

Napisal/-a kolesar Po dec 14, 2009 12:24 pm

Uribobo je napisal/-a:Naki je moglo bit hujšga , ker kar tako nebi meril z pištolo prot teb ane. :ue

sej nikol ne veš...
dans je res lahk vsak policaj...

poznam enga ko dobesedno divja po cestah, po ac skoui 200....
vozi čez rdeče...

pač eni si misluijo da si lahko vse dovolijo...

če je res kar praviš, verjetno je, ti želim da čimprej urediš...

zagroozi jim da jih boš dal v medije, mogoče pomaga tudi kolega ki te je videl pri nesreči, da so se za teboj zapeljali policisti...

FLINK
Uporabnik

Kraj: Novo mesto

Napisal/-a FLINK Po dec 14, 2009 12:32 pm

kolesar je napisal/-a:
Uribobo je napisal/-a:Naki je moglo bit hujšga , ker kar tako nebi meril z pištolo prot teb ane. :ue

sej nikol ne veš...
dans je res lahk vsak policaj...

poznam enga ko dobesedno divja po cestah, po ac skoui 200....
vozi čez rdeče...

pač eni si misluijo da si lahko vse dovolijo...

če je res kar praviš, verjetno je, ti želim da čimprej urediš...

zagroozi jim da jih boš dal v medije, mogoče pomaga tudi kolega ki te je videl pri nesreči, da so se za teboj zapeljali policisti...

Ma dei model ne prbijej....fant se je norca delal iz ljudi, ko se je zgodila nesreca, pocel se nekaj stvari zrven....verjetno tudi sam noce napisat kaj vse....
In brez razloga ga bo sel s pistolo obravnavat? svasta ja...
In potem bi ti njega sel se v medije dajat....res pohvalno.

Sori, nimam proti nobenemu nic samo mi pa to dvigne pritisk-vedno je policaj kriv, nikoli ne dela prav,...

Lp
:)

Uporabniški avatar
sašo5
Mojster foruma

Kraj: Brežice

Re: Nasilje policistov PPP Ljubljana

Napisal/-a sašo5 Po dec 14, 2009 12:57 pm

primozek68 je napisal/-a: razžalitev uradne osebe

dogodka ne bom komentiral, ker kaj se je dogajalo ve samo Primožek in policaj; bi pa samo opozoril na zgornji citat: mirkajte se in ne izzivajte, sploh, če ste sami v avtomobilu, kajti dve leti je že odkar je sprejet poostren zakon in neki dodatki v zvezi JRM-ja "vedenje do uniformiranih oseb in oseb s posebnimi pooblastili" .....tako, da vas za samo "odprta usta" ali vprašanje doleti 417 eur ali pa še kaj hujšega_10 minutno ležanje v mlaki, ker policaj se je počutil "ogroženega" in je v skladu s predpisi in poblastili "ukrepal".....

PS. in ko vas ustavlajo z lučkami, sedet v avtu z rokami na volanu ter brez opiranja šipe in vrat, doklel žandar ne pristopi k a avtu in da "navodila"...

PS. jebiga; kaka država taki zakoni, droti pa itak polpismeni ne ločijo dobrega od zla....in kot sem napisal, če si sam v avtu, brez prič te ne reši pri kaki zafrustrirani sodnici/sodniku "100 čeferinov"....- žandarju se verjame vedno...
Vrni se na Pravni nasveti

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov