odprti clio je napisal/-a:No evo, js sm me dans tud prvo pravo uradno prometno nesrečo. Izsilil me je drug voznik, krivdo priznal in jo tudi dopisal na evro poročilo... Mene pa zanima naslednje, ker sem bil raztresen (kot tudi drugi voznik) sem enostavno pozabil dopisati datum in uro... Bi utegnil imeti velike težave?
B|ind je napisal/-a:Saj policisti nikoli ne dajo zapisnika za domou![]()
Zakaj ga nisi oz. ti ga niso dali za podpisat je pa drugo vprašanje ! Morali bi !
Če imaš AO+,takoj k zdravniku, jamraj !!
@odprti clio, čimprej na zavarovalnico. Sicer bistveno je da je priznal krivdo, ampak če se bo povzročitelj premislu in ti začne delat težave potem bi te znali je*ati na račun datuma in ure !
odprti clio je napisal/-a:fajn bi bilo, če bi imela plačan še AO+ (zavarovanje avtomobilske odgovornosti, al neki takega) kjer lahko vseeno nekaj iztržiš (verjetno te kaj boli - ne odgovarjaj).
4motion je napisal/-a:Isti primer je imela moja punca par mesecev nazaj,
kazen 120€+3KT, plačaš pa polovičko. Čudi me, da na kraju nesreče nisi dobila zapisnika in kazni??!
tamejhna je napisal/-a:A lahko grem js na policijo pa zahtevam kopijo zapisnika?
tamejhna je napisal/-a:A ni tak, da ti morjo dat zapisni za prebrat in ga potem ti podpišeš, če se strinjaš z napisanim???
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov