sosed je napisal/-a:nabral si boš še obresti pa boš vidu kolk bo čez nekaj let tole zneslo...
MacTron je napisal/-a:@firebird: Najprej vprasanje... Cemu je v sestavku HTML koda? si morda to pobral iz
bloga oz. kaksnega drugega vira? Malo vec informacij ne bi bilo odvec.
nebivedu je napisal/-a:1. Sedaj moraš plačat samo 1170 evrov, če sem pravilno prebral. Čez eno leto boš dolžan 1275 evrov + stroške opominjanja, stroške rubežnika (ki sicer nima kaj uzeti, ampak si zaračuna potne stroške in delo, kar je okoli 50 evrov na en obisk) + še kakšne stroške zraven si bodo znali zaračnat.
Od tvojega zneska bo samo zamudnih obresti v prvem letu 105 evrov, kar je 9% - toliko so uradne obresti, prištej pa zraven še vse stroške in kmalu bo narastlo na veliko več.
V sloveniji imamo sicer varovalko - po zakonu obresti ne smejo presegat glavnice, kar pomeni, da ti vse obresti lahko nanesejo 1170 evrov, ampak stroški, ki bodo z tem povezani, pa bodo hitro dodali vrednost.
HaMzO je napisal/-a:fire jaz ti lahko zrihtam oziroma moj odvetnik ti lahko zrihta da ti ni treba takoj plačat kazen, lahko ti da da odplačuješ obročno, morda tudi te reši uklonilnega zapora, samo mora vidt uso tvojo papirologijo oz mu moraš povedat kako je točno kaj blo da pol on naredi protožbo in tako dalje. verjemi meni, da je zelo dobr
lahko ga pridš poslušat za mnenje kaj ti bo svetoval, pol se pa odloči. če hočeš ali nočeš da ti pomaga.
pa še po ugodni ceni ti naredi.
za več ZS.
lp
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov