primozek68 je napisal/-a:Itak, da lahko. Če bo po pravici povedal sodnici, da nujno rabi avto za službo,potem sodnica vrne izpit, pobriše kazni. Če bo potočil kakšno solzico, jo dajo na analizo in če vidjo, da je v solzici dovolj ionov obžalovanja, potem se vse stornira.
Dost zajebancije. V pol leta je nabral 11 KT, edino pravilno, da se tazga umakne s ceste.
Glede kazni, tako, kot je napisal Lancia.
lancia hf je napisal/-a:gecco je napisal/-a:CR17 je napisal/-a:cudno ful bomo se povprašal odvetnika... kdaj potem lahko spet dela izpit? kolk ur mora narest...?
verjetno ima 6 mesecev prepovedi. Povratniki imajo pa 8 ur za odvozit
10 ur je minimum.
lancia hf je napisal/-a:Toliko je bilo pa meni rečeno, da jih je treba opraviti 10h, tako da nevem kako imajo to urejeno. Bilo mi je tudi rečeno, da psihotestev ni več potrebno delati, pa še od nobenega nisem slišal, da mu jih ni bilo potrebno jiti delati.
belkaena je napisal/-a:gecco je napisal/-a:CR17 je napisal/-a:Vse teste je potrebno spet delat al... veljajo tisti ki si jih naredil ze?
Prva pomoč velja, zdravniški mislim da velja 2 leti, za cpp nisem siguren kako je, republiške pa moraš delat itak
Kaj republiške, kakšne republiške, kaj to pomen?
DeNiŠ je napisal/-a:prva pomoč velja skoz, zdravniški 2 leti, cpp je treba ponovno delat , in republiške tudi. mene pa zanima če bi lahko šeu ponovno izpit takoj delat tako da bi vse naredil prej vožnjo use, tako da bi na dan ko poteče tistih 6 mesecev dvigniu samo izpit. al je treba čakat do konca kazni 6 mesecev?
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov