nevermind je napisal/-a:Jaz bi raje, da namesto tega uvedejo kot na Hrvaškem - do 21 leta oz. voznika začetnika do 85 kW in manj kot 1400 kubikov.
nevermind je napisal/-a:Jaz bi raje, da namesto tega uvedejo kot na Hrvaškem - do 21 leta oz. voznika začetnika do 85 kW in manj kot 1400 kubikov.
MatejW je napisal/-a:Nebi blo slabo... pri 21 izpit, dokler si mladi sofer mores vozit v spremstvu. Pa bi blo garantirano manj nesrec... Kak pa napihas v casu ko si mladi sofer, pa odvzem vozniske, in prepoved za 2 leti.
abbe je napisal/-a:v zda mas izpit ko si 16 star.pa majo velik lazje za nardit kokr pri nas.
a ma kdo podatke koks e jih v prometnih nesrecah ubije na 100.000 prebivalcev?pa da vidmo a vec k pr nas al manj.
lexus02 je napisal/-a:Jaz sem delal izpit s spremljevalcem (pri 16,5) in vam moram rect da to sploh ni brez veze kokr nekateri pravjo (zgubljanje cajta, dnarja, pozabljanje vsega ipd.)
V tem cajtu sem si pridobil toliko izkusenj kot jih ima en 19 letnik (ki je opravil ispit pri 18) in sem torej v prednosti. Vedno sem vozil po omejitvah, gledal ogledala, predvideval ko je zraven mene sedel oce ali mama. Zdaj ko vozim sam isto to pocnem.
Imam pa kolega ki je naredil pri 18-tih pa mu se vedno obrati mal nagajajo, ne ocenjuje stanje na cesti itd.
Jaz sem za da ko naredis ispit vsaj pol leta obvezno peljat s starejsimi. Mene je edino motilo to da vozniska s spremljevalcem velja samo v Sloveniji, tako da sem se moral vedno menjati pred mejo, blo bi super ce bi lahko svigal do Hrvaske ali Avstrije brez ustavljanja. Razen tega so sami plusi.
Ce je kdo ki nima ispita in ga to zanima, mu rade volje pomagam... Govorilo se je da moras do 21 leta peljati v spremstvu, da pozabis cel CPP, da vozis po svoje in glado "pades" glavno itd.Skratka same buče
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov