lancia hf je napisal/-a:Glede na to, da si ti šla iz parkerišča, drugi avtomobil se je pa vozil po "cesti" (dostop do parkirišča) Si avtomotično kriva, neglede na to, da bi se drugi avtomobil lahko temu izognil.
martinamai je napisal/-a:Konec leta sem imela prometno nesrečo na parkirišču.Z vzvratno vožnjo sem hotela iz parkirnega boksa nakar sem opazila da proti meni prav tako vzvratno po levi strani vozi avto. ustavila sem se in čakala da me voznica obida saj sem bila čez parkirno črto samo 40cm. tega ni storila zato je prišlo do trka s takim sunkom da me je odbilo v zraven stoječ avtomobil. imela je 4 metre prostora za vožnjo a se je vseeno vozila tik ob boksih vzvratno. policisti trdijo,da sem kriva jaz saj sem se nepravilno vključevala v promet. 40cm čez črto stojim na mestu in jo gledam kako se vozi proti meni kakih 5sek in še vedno kriva jaz. ni mi logično. kaj po ovire na cesti ki jih moramo predvidevati, prilagojena hitrost itd. prav tako je bil zapisnik nepravilno sestavljen(napačno ime in da sem vozila), policist pa me ni pustil da mu orazložim da sem stala saj je moj avto vdrt pri boku in njen pri odbijaču prav tako nimam nobenih odrgnin na avtu kar dokazuje da sem stala...drug avto sploh ni bil poslikan... vsak pameten nasvet je dobrodošel. ali velja na parkirišču desno pravilo ali ne itd saj policist trdi da lahko vozi kakor želi saj ni razdelitvene črte...hvala
B|ind je napisal/-a:Lahko se zgovarja da je bila parkirana (sicer nepravilno) ampak je mirovala.
Sigurno bo manjša kazen za nepravilno parkiranje kot pa povzročitev prometne nesreče in še kaj.
lancia hf je napisal/-a:B|ind je napisal/-a:Lahko se zgovarja da je bila parkirana (sicer nepravilno) ampak je mirovala.
Sigurno bo manjša kazen za nepravilno parkiranje kot pa povzročitev prometne nesreče in še kaj.
Potem bo dobila kazen zaradi povzročitve prometne nesreče zaradi nepravilnega parkiranja, ki pa nebi rekel, da bi bila manjša.
lancia hf je napisal/-a:B|ind je napisal/-a:Lahko se zgovarja da je bila parkirana (sicer nepravilno) ampak je mirovala.
Potem bo dobila kazen zaradi povzročitve prometne nesreče zaradi nepravilnega parkiranja, ki pa nebi rekel, da bi bila manjša.
B|ind je napisal/-a:Za povzročitev nesreče zaradi napačnega parkiranja se nisem slišal oz. da bi bil kdo zaradi tega kaznovan.
Je pa možno.
Ima pa potem Foxter prav, če je temu tako.
Imaš poškodovan avto, se voziš po parkingu in opaziš nepravilno parkiran avto in se vanj zaletiš, potem pa iz ˝povzročiteljeve˝ police popraviš avtomobil
B|ind je napisal/-a:Lahko se zgovarja da je bila parkirana (sicer nepravilno) ampak je mirovala.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov