Rabite avto-nasvet obiskovalcev foruma?

Uporabniški avatar
Dreamliner
Novinec

kazen ali ne?

Napisal/-a Dreamliner Po feb 15, 2010 10:59 am

spoštovani,

pred pošto je očitno parkirišče rezervirano za invalide. nikjer ni nobenega znaka, talne oznake pa so bile prekrite s snegom. zanima me, ali je iz fotografij razvidno, da je avtomobil parkiran na parkirišču rezerviranem za invalide.

P.S.: nikoli ne parkiram na mestu za invalide, ker pač smatram, da so ta parkirišča narejena z razlogom in sem pač spregledal talne oznake.

Slika
Slika Slika
Slika

Uporabniški avatar
exide
Stalni uporabnik

Kraj: Radovljica

Napisal/-a exide Po feb 15, 2010 11:24 am

Vidi se rumena črta s katero označujejo bokse za invalide...

Uporabniški avatar
uros_p
Novinec

Kraj: Prevalje

Napisal/-a uros_p Po feb 15, 2010 11:25 am

Jaz bi na tvojem mestu šel v pritožbo. Malo bi bilo potrebno pogledati zakone, ampak če se talne oznake za invalida ne vidi in če mesto tudi ni kako drugače označeno (npr. s tablo), potem verjetno ni osnove, na podlagi katere so izdali kazen.
Malo poglej kako mora biti označeno parkirišče za invalide, nato pa s pomočjo slikovne dokumentacije spodpijaj neprimerno označenost...
Ni prav, da se parkira na invalide, ampak če tega nisi vedel in tudi nisi mogel vedeti zaradi neprimernosti cestišča, potem se le pritoži.
Slika

Uporabniški avatar
Dreamliner
Novinec

Napisal/-a Dreamliner Po feb 15, 2010 11:46 am

ja, vidi se rumeno oznako, samo prosim lepo, kolk se jo pa vidi. 90% jo je pokrite s snegom. že nekajkrat sem dobil kazen za napačno parkiranje (nikoli nisem parkial na mestu za invalide) pa vedno sem jo poravnal. samo tale je bla pa čist poštena napaka. ni ne znaka, talne oznake so pa 90 % prekrite s snegom. lih cajt mam gledat za rumene črte po tleh.

Uporabniški avatar
a4
Uporabnik

Napisal/-a a4 Po feb 15, 2010 1:38 pm

jaz bi na zadnji sliki malo snega zmetal gor pa pol poslikal, da ne bi bilo niti malo dvoma

Uporabniški avatar
abbe
Mojster foruma

Kraj: Jesenice

Napisal/-a abbe Po feb 15, 2010 1:43 pm

zj ce si domacin poj bos tezko kj dosegu.ker ti bojo napisal da vrjetn nisi tm prvic in da ves da je tm za invalide.
ce pa nisi domacin pa tut,sj k si se z avm zapelal si valda gledal naprej in si vidu rumene crte pa del rumene slike na tleh.
al je nisi vidu?
Ni vse res kar napišem

Uporabniški avatar
Dreamliner
Novinec

Napisal/-a Dreamliner Po feb 15, 2010 2:36 pm

nisem tam doma. črt dejansko nisem videl. šele potem, ko sem vse skupaj fotografiral, sem videl glavo od znaka in tiste rumene črte na začetku. sam kot sem rekel, ni ne znaka, črte se vidijo pa sam 10 % od vsega.

Uporabniški avatar
Dreamliner
Novinec

Napisal/-a Dreamliner Po feb 15, 2010 2:38 pm

sicer pa, ogromni denarji grejo za ceste in za pluženje. teli redarji se pa vozijo okoli in samo kasirajo. lopato bi vzeli v roke, pa skidali parking. če že tko pogledaš, kako se bo invalid ven iz avta spravil na tako spolzki podlagi??? halo? sem že napisal pritožbo.

kamal
Novinec

Napisal/-a kamal Po feb 15, 2010 3:51 pm

Sej se iz slik vidi, da je premalo placa (če bi sosednje vozilo bilo prav parkirano), da bi lahko prišel invalid iz avtomobila. Pa še parkerišče mora biti očiščeno.

Pa še pravilo: Pločnike in dovoze (parkerišča) na cesto so dolžni čistiti pooblaščeni izvajalci oziroma lastniki objektov in zemljišč, ob katerih se ti nahajajo. Ob sneženju morata biti sneg in led sproti odstranjena s pločnikov in dovozov na cesto, ob poledici pa je treba te površine tudi posipati s soljo oziroma peskom. V zimskem času so pooblaščeni izvajalci oziroma lastniki objektov dolžni odstraniti ledene sveče s streh in balkonov. Če lastnik oziroma uporabnik objektov in zemljišč, ob katerih so pločniki in dovozi na cesto, le-teh ne čisti, jih na njegove stroške in po naročilu komunalnega nadzornika očisti pooblaščen izvajalec.
Se vidmo ko se zagledamo.

Uporabniški avatar
primozek68
Poznavalec foruma

Napisal/-a primozek68 Po feb 15, 2010 3:56 pm

A si ti hodu v osnovno šolo kamale jedan? ParkIrišče ne parkErišče. In nisi se zmotil,ker si 2x enako napisl. Nauči se pisat slovensko.
Sex turns gay people into Mexicans.

lovecars¸
Nov uporabnik

Napisal/-a lovecars¸ Po feb 15, 2010 4:59 pm

pritoži se pa ti ne bo rablo plačat 90%

Uporabniški avatar
grizli
Novinec

Napisal/-a grizli Po feb 15, 2010 5:02 pm

primozek68 je napisal/-a:A si ti hodu v osnovno šolo kamale jedan? ParkIrišče ne parkErišče. In nisi se zmotil,ker si 2x enako napisl. Nauči se pisat slovensko.

Hahaha... a se to ti hecaš ali kaj?
Mogoče bi bilo pametneje, če bi ti najprej pred svojim pragom pometel in šele potem solil pamet drugim.

Renault_user
Novinec

Napisal/-a Renault_user Po feb 15, 2010 5:04 pm

vidi se!

ne se tle zdej vn mazat, ker to so že klasične fore sprenevedanja

Uporabniški avatar
MatejW
Uporabnik

Kraj: Maribor

Napisal/-a MatejW Po feb 15, 2010 5:11 pm

kamal je napisal/-a:Sej se iz slik vidi, da je premalo placa (če bi sosednje vozilo bilo prav parkirano), da bi lahko prišel invalid iz avtomobila.

Prostora je dovolj.
grizli je napisal/-a:
primozek68 je napisal/-a:A si ti hodu v osnovno šolo kamale jedan? ParkIrišče ne parkErišče. In nisi se zmotil,ker si 2x enako napisl. Nauči se pisat slovensko.

Hahaha... a se to ti hecaš ali kaj?
Mogoče bi bilo pametneje, če bi ti najprej pred svojim pragom pometel in šele potem solil pamet drugim.

Se strinjam :)
Slika

Uporabniški avatar
lexus02
Novinec

Napisal/-a lexus02 Po feb 15, 2010 6:22 pm

kaj si pa delo v posti tok cajta da ti je redar kazn napisu :lol: :lol:

Vrjetno ni bila samo posta, tud ce si mel ceu svezenj poloznic :roll:

On
Novinec

Napisal/-a On Po feb 15, 2010 6:38 pm

NE

Uporabniški avatar
Dreamliner
Novinec

Napisal/-a Dreamliner To feb 16, 2010 8:09 am

renault user, da nebi tebe maznu enkrat.

ne mi srat, pa se budalo delat, objektivno poglej. miško, še nikol se nisem pritožil, zdej pa RES NISEM videl. ne me jebat.

Uporabniški avatar
exide
Stalni uporabnik

Kraj: Radovljica

Napisal/-a exide To feb 16, 2010 8:21 am

Redarja ne zanima, tega da nisi videl. Jaz bi tudi policaju lahko rekel, da nisem videl table ko me je nameril :lol:

kamal
Novinec

Napisal/-a kamal To feb 16, 2010 9:05 am

Sem hodil (hodu) v osnovno šolo. (jedan)-sploh ne vem kaj bi bilo to. Napisal (napisl) sem dvakrat (2x), ker se res nisem zmotil, ampak sem tako napisal. Ponavadi je potrebno uporabljati slovenski knjižnji jezik, ki ga je potrebno tudi pravilno pisati (pisat).

Obiskoval sem še nekaj drugih ustanov, ki se ukvarjajo s izobraževanjem in vzgojo mladih, sposobnih ljudi, ki potem lahko svoje znanje delijo na raznih forumih, ki pripomorejo k boljšim rešitvam na določenem področju.
Se vidmo ko se zagledamo.

Renault_user
Novinec

Napisal/-a Renault_user To feb 16, 2010 9:05 am

kaj če bi se ti malo lepše obnašal?
Vrni se na Pravni nasveti

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov