Gorch je napisal/-a:neven je napisal/-a:samo nekaj se me zanima zaj ce mi vzamejo izpit za auto mi potem tudi za motir vzamejo ali mi ostane za motor ispi A kategorije
Zgleda,da te še kar drži "domačica",ker prebrati tvoj post je umetnost.
Lumpy_ je napisal/-a:B|ind je napisal/-a:se ti pa vrjetno je*e če boš ustavil ali ne, itak voziš avion
Ok tu pa nemorem resen ostat
![]()
![]()
pa sorry za offtopic
W|zz je napisal/-a:B|ind je napisal/-a:Napohanci, kaj se pa vozite zadeti ?!
A ni to tud nevarno ? Sigurno ti marihuana zmanjša reflekse oz. če ne to se ti pa vrjetno je*e če boš ustavil ali ne, itak voziš avion
A lahko citiraš post, kjer piše, da je nekdo zadet vozil? tnx
lexus02 je napisal/-a:x2![]()
![]()
![]()
Marihuana je pa itak nelegalna tak da niams kaj pohat! Boljse je da si se napil pa v nedeljo zjutri pojedel mamino govejo juhco pa bi bil k nov!
B|ind je napisal/-a:W|zz je napisal/-a:B|ind je napisal/-a:Napohanci, kaj se pa vozite zadeti ?!
A ni to tud nevarno ? Sigurno ti marihuana zmanjša reflekse oz. če ne to se ti pa vrjetno je*e če boš ustavil ali ne, itak voziš avion
A lahko citiraš post, kjer piše, da je nekdo zadet vozil? tnx
Sklepal sem da ni napisal vsega.
Ker nevem zakaj bi policisti nekoga ki je trezen in ne kaže znakov zakajenosti peljali na odvzem krvi ?!
STENTOR je napisal/-a:Tipično slovensko. Raje bi se ga ulil do nezavesti, kot pa da si skadil en đojntPa lepo je povedal, da je kadil ob osmih zjutraj, dobli so ga pa ob desetih zvečer. Vsak, ki je travo že kdaj videl ve, da nisi tako dolgo zadet. Če boš imel sodnika jaz ne bi šel brez odvetnika
neven je napisal/-a:mene zanima samo to če je možnos da izgubim izpit(imam ga še komaj leto dni) ker so me dobli da sem en dan prej zaužil marihuano in naslednji dan zjutraj ob osmih potem pa sem šel ven z autom in so me okoli pol desetih zvešer stavli in odpeljali na odzem krvi zaj me pa zaminima kaj sledi ker vem zta v krvi un urinu bo pokazalo
STENTOR je napisal/-a:Tipično slovensko. Raje bi se ga ulil do nezavesti, kot pa da si skadil en đojntPa lepo je povedal, da je kadil ob osmih zjutraj, dobli so ga pa ob desetih zvečer. Vsak, ki je travo že kdaj videl ve, da nisi tako dolgo zadet. Če boš imel sodnika jaz ne bi šel brez odvetnika
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost