SašoP je napisal/-a:Njemu full kasko itak ne pomaga ker gre denar za popravilo njegovega avta itak iz tvoje police.
Glede kazni je pa tko, nisi nč povedu a je bla policija prisotna al ne?
imilet1 je napisal/-a:ce je bila policija prisotna, potem povzrocitelj nesrece placa kazen za povzrocitev nezgode....Kazen cca...400 - 600 eur + najmanj 5 kazenskih tock....NE KLICITE POLICISTOV, CE SE LAHKO DOGOVORITE SAMI...
hribko je napisal/-a:če se nemotim je kazen od 400-600€,4 kazenske točke in en meces odvzema vozniškega dovolenja
jvc3745 je napisal/-a:imilet1 je napisal/-a:ce je bila policija prisotna, potem povzrocitelj nesrece placa kazen za povzrocitev nezgode....Kazen cca...400 - 600 eur + najmanj 5 kazenskih tock....NE KLICITE POLICISTOV, CE SE LAHKO DOGOVORITE SAMI...
Hribko spisal:hribko je napisal/-a:če se nemotim je kazen od 400-600€,4 kazenske točke in en meces odvzema vozniškega dovolenja
-Zanima me od kje pobirate tale informacije? (mogoče iz lastnih izkušenj)
-Koliko časa čakanja je da prideš na vrsto? (Mogoče pol leta ali leto?)
Hvala za vaše odgovore.
mire je napisal/-a:Pa kaj,ce je policija bila tam ???
Pac bi rekli,da ste se zmenili vse brez njih.
Drugace a imas avto zavarovan za mladega voznika ???
mire je napisal/-a:Pa kaj,ce je policija bila tam ???
jvc3745 je napisal/-a:-Koliko časa čakanja je da prideš na vrsto? (Mogoče pol leta ali leto?)
Hvala za vaše odgovore.
W|zz je napisal/-a:mire je napisal/-a:Pa kaj,ce je policija bila tam ???
In oni bojo rekli "aja ok, kul" in šli..
Al kaj?
Seveda..
![]()
lp
ThugBoy je napisal/-a:W|zz je napisal/-a:mire je napisal/-a:Pa kaj,ce je policija bila tam ???
In oni bojo rekli "aja ok, kul" in šli..
Al kaj?
Seveda..
![]()
lp
ne...
Bojo ti pa dali za pihat in pa potrdilo da odstopajo od postopka (če napihaš 0.0), tako da ne dobiš nobene kazni.
Evropsko poročilo pa sam napišeš...Oziroma sem še to dobil od njih
Das Zodiac je napisal/-a:V vsakem primeru moraš plačati Policijo, ker je prišla na dogodek, vsaj tako se mi zdi.Plus kazen za prekršek.Lp
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov