baSix je napisal/-a:Kazen je kar visoka + 2 leti prepovedi opravljanja izpita, pa če so stari polek al ne. Tako da raje se drži kakih gozdnih poti
ninjeti je napisal/-a:Kaj je tak težko počakat do 18 leta?V skrajnem primeru pač naredi izpit sedaj - ampak se boš moral voziti v spremstvu drugega (izkušenega) voznika. Saj se da pred 18 letom narediti izpit
recept je napisal/-a:ninjeti je napisal/-a:Kaj je tak težko počakat do 18 leta?V skrajnem primeru pač naredi izpit sedaj - ampak se boš moral voziti v spremstvu drugega (izkušenega) voznika. Saj se da pred 18 letom narediti izpit
Pred 18. letom se ne naredi izpita. Izpit v vsakem primeru delaš po 18. letu. To, kar ti omenjaš pa je, da v avtošoli pred 18. letom voziš do društvenega izpita, potem do najmanj 18. in največ do 18,5. leta voziš v spremstvu odrasle osebe, za katero tudi veljajo neka pravila (na začetku dve uri vožnje s teboj v AŠ, manj kot 5 točk, več kot N let izpita,...). Izpit pred držžavno komisijo delaš med 18. in 18,5. letom starosti.
Prednost pristopa vožnje s spremljevalcem je predvsem ta, da si mladi voznik pridobi precej več izkušenj (v enem letu in ob razumevanju družine mirno preko 10.000 km). Nerodnost je, če spremljevalec nima avtoritete ali zadostnega znanja prometnih predpisov, pa še zavoarovalnice zahtevajo doplačilo za mladega voznika tudi v primeru vožnje s spremljevalcem, čeprav je za vse napake mladega voznika formalno odgovoren (in tudi kaznovan) spremljevalec.
NejcZ je napisal/-a:Če te ustavijo sedaj brez izpita, še do 20 leta neboš mogel opravljati izpita. Sam sem naredil okoli 4000km brez izpita, pa sem imel srečo. Lahko reskiraš, če se ti pa splača pa sam premisliKer če bo kazen bo velika, če bo pizdarija, bo velka pizdarija..
HPF je napisal/-a:NejcZ je napisal/-a:Če te ustavijo sedaj brez izpita, še do 20 leta neboš mogel opravljati izpita. Sam sem naredil okoli 4000km brez izpita, pa sem imel srečo. Lahko reskiraš, če se ti pa splača pa sam premisliKer če bo kazen bo velika, če bo pizdarija, bo velka pizdarija..
Bučke bučke.. prepovedi opravljanja izpita za 2 leti več ni.
skopusnik je napisal/-a:sploh ne vem kako mu lahko svetujete, naj se vozi po pravilih itd itd. če nima izpita pač ni za na cesto! in pika.
Po forumu brska: Google [Bot] in 3 gostov