čare je napisal/-a:Pa dajte se že enkrat navadit da ko avto proidaš narediš papirje na novega lastnika šele potem ga lahko odpelje oz. dela z njim kar hoče.PI.zda čist vsak teden je ena taka objava tukaj gor pa se še niste navadili.
peroRS je napisal/-a:čare je napisal/-a:Pa dajte se že enkrat navadit da ko avto proidaš narediš papirje na novega lastnika šele potem ga lahko odpelje oz. dela z njim kar hoče.PI.zda čist vsak teden je ena taka objava tukaj gor pa se še niste navadili.
x2
TrijoAdijo je napisal/-a:peroRS je napisal/-a:čare je napisal/-a:Pa dajte se že enkrat navadit da ko avto proidaš narediš papirje na novega lastnika šele potem ga lahko odpelje oz. dela z njim kar hoče.PI.zda čist vsak teden je ena taka objava tukaj gor pa se še niste navadili.
x2
x3.
čare je napisal/-a:A brez lažne prijave mu pa tega nisi upal rečt??In kaj je zdaj pameten sploh? Povej mu da če ne bo papirjev prinesel boš še avto prijavil kot ukraden.Pa dajte se že enkrat navadit da ko avto proidaš narediš papirje na novega lastnika šele potem ga lahko odpelje oz. dela z njim kar hoče.PI.zda čist vsak teden je ena taka objava tukaj gor pa se še niste navadili.
jozoo je napisal/-a:sam on lahko gre na policijo in me prijavi da niso ukradene zadeve.Mogoče bi bilo bolje da grem na policijo pa prijavim da sem se zlagal.Ali čakam če me bo prijavil pa n na sodišče.Kakšne so kazni za te zadeve
esem je napisal/-a:Tablica in prometna sta bili obljubljeni, a ju ni bilo - torej sta bili zate ukradeni.
Ker te je ignoriral, nisi mogel bit prepričan, da je on krivec, zato ga nisi omenjal (si se bal "lažne" prijave).
Izhajaj iz tega, dopolni prijavo na policiji, povej vse to kupcu in se zmeni z njim, nato umakni prijavo.
esem je napisal/-a:Tablica in prometna sta bili obljubljeni, a ju ni bilo - torej sta bili zate ukradeni.
Ker te je ignoriral, nisi mogel bit prepričan, da je on krivec, zato ga nisi omenjal (si se bal "lažne" prijave).
Izhajaj iz tega, dopolni prijavo na policiji, povej vse to kupcu in se zmeni z njim, nato umakni prijavo.
jozoo je napisal/-a:pozdravljeni evo bil sem na policiji priznal,da sem se zlagal.Hoteli so zmano sodelovati in mi pomagati pri tem primeru in bi bilo vse rešeno.Ampak nastaja problem, ko sem jaz prodajalcu razložil kaj sem naredil in da tisto vrže v smeti prek sms.Hotel sem biti pošten ,da tudi kupec nebi naj****.On mi je pa zagrozil da bo vse skupaj prijavu,da to ni ukradeno.Zato niso hoteli imeti sitnosti vsak se boji za svojo službo.Zato so me morali ovaditi za laž in zdaj sem jaz na sodišču pošteno najebu.Če se komu gdaj zgodi lepo rečeš na šalterju da imaš krajo tablic in prometno ko pa pride do zapisnika pa da je vzel(ne ukradel) to pa to in ti noče vrniti kakor ste se v roku zmenila najbolša ovadba je direktna na kupca.S to izjavo urediš vse .Kaj bo na sodišču javim.Evo to se zgodi če si pošten nikoli,nikoli tablic in prometno iz rok naj se jebejo te majmuni.
HVAL VSEM KI STE MI POMAGALI PRI TEJ ZADEVI.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov