Lp
NoFear85 je napisal/-a:ne vem kako je danes, mislim pa da pred casom policija ni smela na AC meriti hitrosti z rocnimi merilci-pistolami. samo kangoo, slika po posti, ali provida
Kalos je napisal/-a:Prvič sploh slišim da merijo kar na AC...pa da ni tolerance, pa uprašanje koga je nameru...ampak jbg, to je roka zakona...karkoli rečeš, jim govoriš v steno.NoFear85 je napisal/-a:ne vem kako je danes, mislim pa da pred casom policija ni smela na AC meriti hitrosti z rocnimi merilci-pistolami. samo kangoo, slika po posti, ali provida
Exactly, to sem tudi sam pomislil...
maniaxxx je napisal/-a:Kalos je napisal/-a:Prvič sploh slišim da merijo kar na AC...pa da ni tolerance, pa uprašanje koga je nameru...ampak jbg, to je roka zakona...karkoli rečeš, jim govoriš v steno.NoFear85 je napisal/-a:ne vem kako je danes, mislim pa da pred casom policija ni smela na AC meriti hitrosti z rocnimi merilci-pistolami. samo kangoo, slika po posti, ali provida
Exactly, to sem tudi sam pomislil...
V okolici Celja redno merijo, kolikor sem opazil je to praksa samo pri nas
acad je napisal/-a:Lep pozdrav
Včeraj sem se peljal iz Ptuja proti MB po stari cesti preko Vurberka. V naselju (nevem kako se mu točno reče, tam velikokrat pred tablo 70 stoji policistka z starim cliotom) na avtobusni postaji je bil parkiran beli kangoo, ker priznam da nisem bil preveč pozoren na hitrost, vozil sem okrog 64-68 km/h za drugim vozilom, sem prepozno zagledal da ima na zadnjem oknu neke napravice, torej po vsej verjetnosti merilce hitrosti. ko sem v vzratnem ogledalu pogledal sem celo videl da je imel prižgane kratke luči. (dvomim da bi od sonca žarele obe luči)
Kakšnih 200metrov naprej je bil pa ob cesti parkiran policjski avto (neki starejši karavan, mislim da stara opel astra), v njem pa ženska. Ni me ustavila,
-ali to pomeni da vseeno nisem prekoračil hitrosti in sta tisti kangoo in policijski avto povezana,
-ali morda kangoo sploh ni bil radar,
-ali pa to pomeni da bom v roku 30ih dni dobil domov kuverto s sliko?
Prosim če morda kdo ve kaj o tem, ker za teh 125€ že imam načrte
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost