Rabite avto-nasvet obiskovalcev foruma?

Uporabniški avatar
andrej86
Stalni uporabnik

Kraj: Tam kjer klepajo renaultovi ventili

Napisal/-a andrej86 Po avg 20, 2007 4:22 pm

jaz bi tudi mel eno vprašanje,
Prejšno nedeljo ob pol dveh zjutrajsem peljal 20 več v naselju za ovinkom je stal beli kangoo z radarjem.
zadeva pa je sledeča,v avtomobilu ni bilo nikogar ko sem se peljal mimo prehitro pa nič ni blisnilo bila pa je tema.
torej - me je slikal ali ne? :?

smuky
Novinec

Napisal/-a smuky Po avg 20, 2007 4:39 pm

jap...čist možno ker kot sm že reku ne rabi bit policaj notr a avtu 8)

Uporabniški avatar
domi
Novinec

Kraj: Prekmurje

Napisal/-a domi Po avg 20, 2007 4:42 pm

abbe je napisal/-a:
domi je napisal/-a:

off topic
Omejitev je na avtocesti 130 km/h in se lahko vsakdo s to hitrostjo vozi po prehitevalnem pasu, če je vozni pas zaseden kako dolgo hoče pa če ravno prileti nekdo z 400 km/h.
lp

no vids to je men mau zgresen pa kaj poj ce je taka omejitev.jsz ce hocem se bom vozu tut 200km/h nimam mi nobeden kaj narest.ti pa lah tut 80 vozs ce ti sede.
jaz ce vozim pocasi 130km/h pa ce je nekdo veliko hitrejsi se mu gladko umaknem na vozni pas.

Off topic 2
jaz se bom hitrejšemu tudi umaknil ampak ne bom brezal da se bom vrinil med kolono tornjakov ampak jo bom prehitel in nato umaknil na vozni pas, potem pa lahko oni lahko dirka koliko hoče.

Uporabniški avatar
andrej86
Stalni uporabnik

Napisal/-a andrej86 Po avg 20, 2007 7:20 pm

smuky je napisal/-a:jap...čist možno ker kot sm že reku ne rabi bit policaj notr a avtu 8)

nisi pa še povedal če more blisnit v temi?

Uporabniški avatar
kolesar
Poznavalec foruma

Kraj: štajerska

Napisal/-a kolesar Po avg 20, 2007 7:28 pm

smuky je napisal/-a:Ni res.Folk goni fajn čez 200.Res pa je da se pojavi tud kakšen šlepar ali pa kakšen kaliber ki vozi po prehitevalnem 130 in oteži zadevo.Pol pa folk odzadaj vs živčen blenda.
Ja za moje mnenje je autocesta bolj nevarna.Ma poleg zaradi hitrosti tud zaradi tega ker morš pazit na vse.Če ti kdo blenda zadaj ko prehitevaš pa tko če maš 170 v polno in voziš za enim pol če tist pred tabo na 1x fajn po zavori stopi si naj****.Pa poleg tega dost folka nč smernikou ne uporablja in kar skoč pred tabo na prehitevalni brez da sploh pogleda.Zdaj se pa ti predstauljaj da maš 200 v polno in ti en skoč tko ven.In tko šleparji so dost bolj nevarni in velik več prehitevanj po desni je na autocestah.
Pol leta nazaj sm imel nesrečo na AC v Italiji.In sicer js sm prehiteval.Notr sm mel okrog 140,150.Nisem šel tuk hitr in vidiš ti enega italijana ki skoč ven pred mano.Nč žmigauca.Sploh ni pogledal.Bla je totalka.Ok... :?
Na magistralkah se to velik manj dogaja.AC so bol nevarne.V glaunem zaradi histrosti.
Sorry za off topic :oops:

in kako si uredil?
so fer italijani?

smuky
Novinec

Napisal/-a smuky Po avg 20, 2007 9:52 pm

andrej86 je napisal/-a:
smuky je napisal/-a:jap...čist možno ker kot sm že reku ne rabi bit policaj notr a avtu 8)

:roll: :roll:

Uporabniški avatar
Queen
Nov uporabnik

Napisal/-a Queen To avg 21, 2007 10:31 am

andrej86 je napisal/-a:

Ja, fleš se mora videt, kak bo pa drugače avto viden na sliki ponoči? To se tak lepo vidi, če se pelješ iz Sl.Bistrice proti MB ponoči, ko je stacionarni, kak se fajn zabliska keremu "đeku", ko ga špana :twisted:

Uporabniški avatar
Cash
Poznavalec foruma

Napisal/-a Cash To avg 21, 2007 11:15 am

Samo kako pa je potem z vidljivostjo tablice, ko se bliskne? Kaj ni vse belo?

Uporabniški avatar
Rottie
Novinec

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a Rottie To avg 21, 2007 3:08 pm

Simon123 je napisal/-a:Tudi kar se tiče večine na AC ki bojda vozi 200 ni treba kotalit buč, se vozm veliko po AC in sm jst tisti ki prehiteva večino ostalih (cca 150km/h moja, večina vozi med 110 in 130)

Smuky, ti take buče kotališ, da je joj ... večina ni vozila 200 še ko ni bilo radarjev in provida sistemov na naših AC, zdej pa sploh skoraj vsi cijazijo raj pod 130 k nad :roll: .

Nisem malo na slo AC, pa ti povem, da lohk na prste na rokah preštejem tiste, ki so me letos prehiteli, kadar sem vozil čez omejitev ... če vidiš nekoga, da ga šopa za tabo k si tam čez 150 km/h, pol je skor zihr to provida. :twisted:
Je pa zato unih k se nočejo umaknit in prehitevajo nekoga k gre 100 z hitrostjo 102 km/h vedno več ... pa še pol k ga prehiti, se ti noče umaknit nazaj na vozni pas :evil: :evil: :evil:

smuky
Novinec

Napisal/-a smuky To avg 21, 2007 7:52 pm

omg... :roll:

Uporabniški avatar
andrej86
Stalni uporabnik

Napisal/-a andrej86 To avg 21, 2007 9:37 pm

Queen je napisal/-a:
andrej86 je napisal/-a:

Ja, fleš se mora videt, kak bo pa drugače avto viden na sliki ponoči? To se tak lepo vidi, če se pelješ iz Sl.Bistrice proti MB ponoči, ko je stacionarni, kak se fajn zabliska keremu "đeku", ko ga špana :twisted:

hvala ded,pol me verjetno ni slikal,ampak vseeno se še nebom prehitro veselil :twisted:

gotnar
Nov uporabnik

Napisal/-a gotnar To avg 28, 2007 3:07 pm

Živjo....vidim da kar obvladate te zadeve,pa me zanima po kolikem času zastara zadeva na sodišču oziroma na policiji če se pritožiš glede kazni pa ni odgovora dlje časa.hvala

Uporabniški avatar
kolesar
Poznavalec foruma

Kraj: štajerska

Napisal/-a kolesar To avg 28, 2007 4:06 pm

nekaj let :twisted:
boš dobu ;)
fotr je dobu po 1,5 leta zavrnjeno pritožbo

gotnar
Nov uporabnik

Napisal/-a gotnar To avg 28, 2007 5:39 pm

Primer mojega kolega.....slikal ga je kangoo vendar ga ni nobeden ustavil! Ali lahko sliko približajo.....namreč na sliki se ne vidi kdo vozi samo tablice.....in kako mu lahko dokažejo da je vozil on?? reče da je vozil 1 model(da njegove podatke iz tujine.... In če tega modela oni ne morajo najti....je avtomatsko kriv on?al kako pol nardijo v takih primerih ko te ni nobeden videl notri...vseeno policija preda sodišču vse skupaj?=

Uporabniški avatar
jay
Mojster foruma

Kraj: Mb-Ruše

Napisal/-a jay To avg 28, 2007 5:45 pm

gotnar je napisal/-a:Primer mojega kolega.....slikal ga je kangoo vendar ga ni nobeden ustavil! Ali lahko sliko približajo.....namreč na sliki se ne vidi kdo vozi samo tablice.....in kako mu lahko dokažejo da je vozil on?? reče da je vozil 1 model(da njegove podatke iz tujine.... In če tega modela oni ne morajo najti....je avtomatsko kriv on?al kako pol nardijo v takih primerih ko te ni nobeden videl notri...vseeno policija preda sodišču vse skupaj?=

lol, potem takem bi vsak rekel ja oni je vozo, tvoj avto je ti odgovarjaš za njega :idea:
Slika
dB team united
16. dB awards 2009
Slika
irmscher vectra C GTS

gotnar
Nov uporabnik

Napisal/-a gotnar To avg 28, 2007 6:30 pm

Lahko sliko zoomerajo=? ok dobr...za avto odgovarjaš sam(plačaš kazen)...ampak ti lahko pol vzamejo izpit če ti ne morejo dokazati da si ti vozil?

Uporabniški avatar
MacTron
Administrator a.com

Kraj: Dezela Kranjska

Napisal/-a MacTron To avg 28, 2007 6:35 pm

gotnar je napisal/-a:Lahko sliko zoomerajo=? ok dobr...za avto odgovarjaš sam(plačaš kazen)...ampak ti lahko pol vzamejo izpit če ti ne morejo dokazati da si ti vozil?

daj mal pomisl kaj ti bo zoom ce na polno dez pada... ali pa se slucajno obrnes stran
...avto je pisan na tebe torej si ti kriv neglede na to kdo je vozil...
razen v primeru nejasnosti to pa pomeni da ti nekdo ukrade tablice in se pelje
mimo z drugim v tem primeru ni pravi avto.
  • skupnost | znanje | tehnika | napredek | a.com

Burner26
Nov uporabnik

Kraj: Železniki

Napisal/-a Burner26 Sr avg 29, 2007 2:55 pm

gotnar, po kolkem cajtu je pa dobu sliko na dom od takrat k so ga slikal?

Uporabniški avatar
[SlasH]
Uporabnik

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a [SlasH] Sr avg 29, 2007 4:23 pm

smuky je napisal/-a:Ja,ker ste vsi tako pametni da se kar kadi za vami.
Če smo že pri temu eno je v naselju prekoračit 50 km drugo pa je prekoračit 100 km na autocesti.Pa ne mi reč da je v naselju veliko bolj neverno kot pa na autocesti ker ni.Sam ne mi govorit oslarije...
Kdo vozi po autocestah 130? Redki primeri
Večina jih šopa preko 200 kar je še 1x toliko od same omejitve tako da no comment.

Velik lažji je gonit 100 po naselju, kot pa 200 in več po avtocesti. 100 gre vsak avto, čez 200 pa jih ne gre toliko.
Oboje je nedvomno nevarno početje, s tem, da je hitra vožnja v nasleju še bolj nevarna in tvgena. Predvsem zaradi okolice - otroci, ki skačejo ob cesti in na primer lovijo žogo (kako ga boš pri 100 videl in pravočasno ustavil?) in seveda vsi ostali udeleženci v prometu (pešci, kolesarji, motoristi,..).

Zagotovo ni veliko ljudi, ki prakticira tako hitro vožnjo čez naselja. Tu si se malo zmotil.

Drugače je pa res tako, kot je že nekdo napisal: vozite pametno zaradi sebe in drugih v prometu in ne zaradi polciajev.
Let there be rock!

gotnar
Nov uporabnik

Napisal/-a gotnar Sr avg 29, 2007 5:37 pm

Burner26.....sliko je dobil domov po 2 mesecih....vednar se njega na sliki ne vidi,samo tablice(črnobela slika)....pač v pošti piše da so ga ujeli tam ob tej uri ter da mora sporočiti kdo je vozil avto da zoper njega podajo obdolžinli predlog na sodišče.Vendar ustavil ga ni nihče-samo naenkrat pismo.Kaj lahko stori...vozil pa je tudi cca.100km/h skozi naselje--ki ima cele 3 hiše:)bullshit
Vrni se na Pravni nasveti

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov