crazygoat je napisal/-a:prejsnji teden sem dobil eno lepo zapakirano modro koverta..in sicer izpred 2 in pol let nazaj. aprila 2007 haha. no pise da sem jim dolzan 550 eur in 5 pik....
Tako mimogrede en kratek odgovor: Na prvi pogled kot si opisal, obstaja verjetnost, da je prekršek že relativno zastaral.
(1) Postopek o prekršku ni dopusten, če pretečeta dve leti od dneva, ko je bil prekršek storjen.
(3) Zastaranje pretrga vsako dejanje organa, pristojnega za postopek, ki meri na pregon storilca prekrška. Po vsakem pretrganju začne teči zastaranje znova, vendar pa postopek o prekršku v nobenem primeru ni več mogoč, ko poteče dvakrat toliko časa, kolikor ga zahteva zakon za zastaranje postopka o prekršku.
(4) Zastaranje se pretrga tudi, če stori storilec v času, ko teče zastaralni rok, enako hud ali hujši istovrstni prekršek
Evo ti členi so bolj suhoparni, kaj to pomeni v praksi pa predlagam da me kontaktiraš… Tudi če potrebuješ še kakšno obrazložitev…
Če se v roku 8 dni od prejema kuverte ne pritožiš, bo ta kazen postala veljavna!
lp
>|SaŠo|<